fbpx
Poul Sejr Nielsen renoverer og optimerer Aalborg Universitet i København

Poul Sejr Nielsen renoverer Aalborg Universitet i København

Aalborg Universitet (AAU) i København er placeret ved det attraktive havneområde i Sydhavn og består af tre bygninger på 42.500 kvm. De tre bygninger renoveres og optimeres, med henblik på forbedring af indeklimaet i de forskellige undervisningslokaler og fællesarealet.

For Aalborg Universitet har det været en stor udfordring, at de ikke har kunne styre deres temperatur på en hensigtsmæssig måde. Derfor har vi hos Poul Sejr Nielsen fået til opgave at udskifte alle reguleringsventiler på køl- og varmeanlæg.

Projektet er opdelt i fire faser, hvorfra vi startede første fase d. 1. august 2019. I første fase renoveres bygning A, på A.C Meyers Vænge 15. Når renoveringen er afsluttet, vil Aalborg Universitet selv have mulighed for at regulere deres køle og varmevand, så de får optimeret temperaturen og komforten i alle bygningens lokaler.

Store krav til koordineringsarbejde og fleksibilitet

En af de interessante faktorer ved denne opgave er, at universitet er i brug under hele renoveringsprojektet. Det stiller store krav til koordineringsarbejdet og vores fleksibilitet.

Vi har haft tidspunkter, hvor vi havde planlagt arbejde, hvor vi blev bedt om at rykke processen. Med det er ikke noget problem for os, eftersom vores servicefolk forstår vigtigheden af, at huset er i drift. De ved, hvad det kræver af dem. De ved, at de altid skal rydde op efter sig og være fleksible”.  – Thomas Christensen, Serviceleder

Brugerinddragelse og et højt informationsniveau

I forbindelse med renoveringen af første fase har vi haft stort fokus på brugerinddragelse og et højt informationsniveau, så de studerende og ansatte hele tiden har været klar over, hvad næste skridt i processen er.

De studerende på universitetet er meget forstående, over for det arbejde vi udfører, og er af natur meget nysgerrige. Vi tager os derfor tid til at tage dialogen med den enkelte studerende, der måtte have spørgsmål til vores arbejde, så vi i fællesskab arbejder mod at få øget komforten hos de studerende og underviserne.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi utrolig glade for, at vi kan bruge en af vores kernekompetencer til at skabe de rigtige betingelser for de studerende på Aalborg universitet. På nuværende tidspunkt er vi halvvejs med første fase af renoveringen, og vi glæder os til at fortsætte på projektet.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk