VVS-lærling modtager fagets medalje

VVS-lærling modtager fagets medalje

Så skete det igen! En af vores dygtige vvs-lærlinge er blevet udlært med topkarakter. Vi er utrolig stolte af at kunne fortælle, at Lasse Bak Skov er blevet udlært energimontør, hvilket vi hos Poul Sejr Nielsen har fejret sammen med hans familie.

Vores lærlingeprogram giver de rette kompetencer og forudsætninger for fremtidig karriere.

Lasse startede sin læreplads hos Sejling VVS, hvor han i 2017 skiftede til Poul Sejr Nielsen.
Siden da har han været en del af Poul Sejr Nielsens lærlingeprogram, og vi har gennem årene bestræbt os på at give ham de helt rette kompetencer og forudsætninger for hans fremtidige karriere.

Hos Poul Sejr Nielsen tror vi på, at et stærkt lærlingeprogram er med til at danne de helt rette grundsten for vores lærlinge.
Det var derfor også til stor glæde for os alle, da Lasse fik tildelt Fagets medalje for et gennemsnit på 12 og en særdeles veludført svendeprøve.

Lasse, der nu kan kalde sig for VVS-energimontør, fortsætter hans daglige gang hos Poul Sejr Nielsen, da han som servicesvend er blevet ansat hos PSN service.

Hos Poul Sejr Nielsen ønsker vi Lasse et stort tillykke med den flotte medalje og de yderst flotte resultater, som han har opnået igennem uddannelsen.
Vi er utrolig glade for, at vi endnu engang har uddannet en dygtig energimontør, der med sikkerhed bliver en uundværlig ressource for Poul Sejr Nielsen.

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring