Vi har energirenoveret Hotel Bethel

Vi har siden 2018 haft ansvar for at energirenovere de tekniske installationer hos sømandshjemmet Bethel i Nyhavn – og vi er nu i mål! Som fagentreprenør har vi haft ansvar for at demontere alle eksisterende VVS-installationer og udføre komplet nye installationer for blandt andet vand, afløb, sanitet og varme på en stor del af hotellets værelser samt i morgenmadsrestauranten. Med udførelsen af vores arbejde har hotellets værelser fået nye toiletkerner, gulvvarme er blevet installeret, nye faldstammer er blevet opsat og varmecentralen på hotellet er forbedret.

Vores opgaver
  • Afløbsinstallationer
  • Sanitet
  • Vandinstallationer
  • Varmeinstallationer
  • Brandstigrør
  • Vand og afløb i midlertidig morgenmadsrestaurant

Udførelsen af projektet har stillet store krav til vores montører, da hotellet har været i drift under renoveringen. Visse bygningsafsnit blev afspærret midlertidigt og øvrige bygninger, der ikke blev berørt af arbejdet, skulle fortsat have tilgang til vand og varme. Når arbejdet foregik, mens bygningen var i drift, stillede det store krav til os, da larm fra arbejdet skulle holdes på et minimum og byggeaffald, mm. skulle bortskaffes hurtigt. Ligesom skulle alle andre gener minimeres betragteligt, for bedst muligt at skabe de bedste rammer for hotellets gæster.

Hotellet trængte til en generel modernisering, da der siden 1952 ikke er foretaget større renoveringer, men blot mindre tiltag og løbende vedligehold. Ambitionen med renoveringen var at sætte en kurs, der matchede de ændrede behov hos søfolk og andre gæster, ikke mindst fordi Sømandshjemmet Bethel er et traditions-og holdningsbaseret hotel.

Om Sømandshjemmet Bethel

Sømandshjemmet Bethel har siden indvielsen i 1906 tjent som et ”Home away from home” for søfolk og andre godtfolk fra hele verden med særlige relationer til den maritime verden. Centralt placeret i København, lige tæt på havnen som på byen, har Sømandshjemmet Bethel i et århundrede været en markant institution i Nyhavns levende og farverige miljø. Hotellet rummer i dag 32 værelser fordelt på tre bygninger. I stueetage pakhus, ligger den eneste danske sømandskirke, som er fra 1952 og stadig benyttes flittigt. En stor del af arealerne er udlejet til eksterne brugere, herunder Holmens Provsti, som ønsker at blive i den fredede bygning med direkte udsigt til Nyhavn.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring