Poul Sejr Nielsen omdanner Ørkenfortet til nyt Hilton Hotel

Poul Sejr Nielsen omdanner Ørkenfortet til nyt Hilton Hotel

Hos Poul Sejr Nielsen får vi igen mulighed for at bruge vores kernekompetencer inden for VVS-faget. Denne gang skal vi til Knippelsbro I København, hvor ”Ørkenfortet” (Nordeas gamle hovedsæde) totalrenoveres for at huse et nyt Hilton Hotel. Med den store totalrenovering ombygges Ørkenfortet til et 5-stjernet hotel med i alt 392 værelser, hvor der er særlig fokus på komfort og bæredygtighed.

Med omdannelse af Ørkenfortet tilføjes der yderligere 5.000 m2 til den 25.000 m2 store bygning i form af en 7. etage, en udvidet stueetage samt en restaurant vendt ud mod havnen.

Vores primære arbejdsopgaver

Hos Poul Sejr Nielsen har vi til ansvar at være teknisk sparringspartner i projekteringsfasen og efterfølgende udføre alle VVS-installationerne i forbindelse med etableringen af det nye hotel. Alle eksisterende vvs-installationer demonteres og vores montører udfører nye installationer for blandt andet tagvand og afløb, vandinstallationer, varmeinstallationer, kølinstallationer, gasinstallationer samt fulddækkende sprinkleranlæg.

Alle hotellets installationer projekteres og udføres med fokus på bæredygtige og langsigtede løsninger med optimal driftsøkonomi og til gavn for miljøet.

Overblik over vores arbejdsopgaver:
  • Tagvandsinstallationer
  • Afløbsinstallationer
  • Sanitet
  • Varmecentral og varmeanlæg
  • Brugsvandsanlæg
  • Gas installation til storkøkken
  • Havnevands kølecentral og kølerørsinstallationer

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at omdanne Ørkenfortet til et nyt og moderne Hilton Hotel, hvor vi med vores professionalitet og erfaring er med til at skabe ambitiøse VVS-løsninger, der holder mange år ud i fremtiden. Vi påbegynder installeringen af de nye VVS-installationer i november 2019, hvormed det nye hotel forventes at modtage sine første gæster 1. juni 2021.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu