HusCompagniet EL

Poul Sejr Nielsen indgår samarbejdsaftale med HusCompagniet

Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes os at indgå et samarbejde med HusCompagniet om udførsel af EL- og VVS-installationer I typehuse for afdeling Nordsjælland, der opfører ca. 180 huse årligt

HusCompagniet er Nordens største husbyggerfirma med afdelinger fordelt over hele Danmark. Hvert år hjælper de danske familier med at gøre deres boligdrøm til virkelighed. De har dygtige, lokale byggerådgivere på deres 14 lokalkontorer, der alle har fokus på selv den mindste detalje. HusCompagniet har over 40 års erfaring i at bygge typehuse, og i perioden fra 2013 – 2017 blev de kåret som årets husbygger.

Vores nye samarbejde med HusCompagniet betyder, at vi skal varetage alle EL- og VVS-installationer i hovedparten af Nordsjælland. I samarbejde med kunderne gør vi alle huse personlige, så det bedst muligt er tilpasset til den enkelte families behov og ønsker.

Vi har tradition for at udføre EL- og VVS-installationer i typehuse

Arbejdet med typehuse er ikke nyt for os. Vi har en lang tradition for at udføre EL- og VVS-installationer i typehuse, og vi sikrer altid gennemtænkte løsninger, der giver værdi for pengene. Til dato har vi udført EL- og VVS-installationer i mere end 5000 typehuse, hvor vi har haft stort fokus på et tæt samarbejde og nærværende dialog med den enkelte husejer.

Kvalitet og professionalisme

Hvert år skræddersyer HusCompagniet omkring 1500 huse, hvor de især er kendte for at have kunden med hele vejen – fra første idéfase, til kunden får udleveret nøglerne. HusCompagniet er kendt for at have et professionelt setup, hvor planlægning og kvalitet er i højsædet. Ligeså ved vi, hvad vi taler om, når det handler om kvalitet og professionalisme. Vores medarbejdere er skolet i at levere den bedste service og højeste kvalitet i opgaveløsningen, og vi glæder os derfor til at løfte opgaven til fordel for kunderne.

Vi ser frem til samarbejdet, hvor vi i fællesskab med HusCompagniet, kan være med til at indfri drømmene for Nordsjællands nye husejere.

 

 

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring