Kasper Bruun Elektriker Poul Sejr Nielsen

God service og høj kvalitet kræver specialiserede medarbejdere

Hos Poul Sejr Nielsen stiler vi altid mod at levere den bedste service og højeste kvalitet i opgaveløsningen. Med dette udgangspunkt ved vi, at det er helt essentielt at have dedikerede og specialiserede medarbejdere. Det er derfor med stor fornøjelse, at vi kan præsentere den nyeste medarbejder i vores EL-afdeling: Casper Bruun.

Casper Bruun – far til 2 med stor viden inden for storkøkkener og hvidevarer

Casper kom i lære som elektriker i 1993, og han har siden da udført utallige elektrikeropgaver for VINCENTZ EL. Helt frem til 2014 var Casper en del af teamet hos VINCENTZ EL, som siden hen har skiftet navn til EL-team Pro. Casper har herefter haft sin daglige gang i Farums installationsforretning. Herefter har han været ansat i Bøge Storkøkken, der leverer funktionelt og energibesparende køkkenudstyr til institutioner, restauranter m.m. Af den grund er Casper altid klar til at dele ud af sin ekspertviden omkring storkøkkener, husholdningsmaskiner, industrimaskiner og hårde hvidevarer, da han besidder en stor viden omkring produkterne og ved nøjagtigt hvordan, de enkelte maskiner skal tilsluttes.

Når Casper ikke deler ud af sin ekspertviden, eller når han ikke er ude og løse en opgave, bruger han gerne tid på at slappe af sammen sine to sønner. I de sidste syv til otte år har de været ude og fiske sammen hver weekend, hvilket han sætter stor pris på.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi frem til at samarbejde med Casper . Med ansættelsen af Casper ved vi, at vores kunder altid er i professionelle og erfarne hænder, når Casper står for udførelsen af arbejdet.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring