Poul Sejr Nielsen modtager Rudersdal Kommunes Erhvervspris

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris for vores kontinuerlige fokus på social ansvarlighed

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris for vores kontinuerlige fokus på social ansvarlighed, herunder vores lærlingeakademi, vores arbejde med flygtninge samt vores arbejde med mennesker, der af en eller anden grund står uden for arbejdsmarkedet.

Prisen blev overbragt af Rudersdal Kommunes borgmester, Jens Ive, på et virtuelt netværksmøde i slutningen af januar, og modtagelsen glæder naturligvis Adm. Direktør Michael Madsen: ”Socialt ansvar ligger i vores værdisæt. Det kræver selvfølgelig noget af os som virksomhed, når vi tager flygtninge eller lærlinge ind og lærer dem op, men vi har volumen til det, og vi er også i et marked, hvor vi mangler kvalificeret arbejdskraft. Derfor har vi blandt andet skabt vores egen talentudviklings-skole, PSN Akademiet, med inspiration fra sportens verden. Vores filosofi er enkel; Nogle gange skal man bruge penge, før man kan tjene penge.”

Erhvervspris - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen

Social ansvarlighed er et samfundsansvar

I øjeblikket beskæftiger vi, i Poul Sejr Nielsen, i alt 27 lærlinge fordelt på VVS og energiteknik, EL og blik-, tag- og facadearbejder. Herudover beskæftiger vi en række flygtninge, der er kommet til Danmark med grimme oplevelser i bagagen. Om vores arbejde med flygtninge siger Michael Madsen: ”Jeg ser det som en del af vores samfundsansvar og som en pligt, at vi prøver at hjælpe disse mennesker. Hvis vi ikke giver dem en fair chance for at skabe sig et liv i Danmark, så bliver de en belastning for hele vores samfund. Derfor samarbejder vi med Rudersdal Kommune, der hjælper med kontakten til relevante flygtninge.”

Hvortil han fortsætter: ”Når det lykkes at uddanne, udvikle og integrere et menneske, der måske har haft det rigtig svært - lige meget om det er en flygtning eller etnisk dansker - så giver det os en helt særlig glæde og stolthed. Derfor prioriterer vi også arbejdsprøvning, hvor vi får mennesker ind, der har stået uden job i en periode. Årsagerne kan være mange, men her i Poul Sejr Nielsen har vi flere ansatte, der er kommet til os på et tidspunkt, hvor de har været helt udbrændte eller måske har været igennem en livskrise. Det har vi taget hensyn til, og efter en periode er de blomstret op, og det er faktisk ikke løgn, når jeg siger, at nogle af vores mest engagerede og pålidelige medarbejdere faktisk er nogle af de mennesker, vi har givet plads og taget hånd om.”

Seneste nyheder

Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More
Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig
Nyheder

Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Annemette Ottesen velkommen som Uddannelses- & Lærlingeansvarlig.
Read More
Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg
Nyheder

Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35, der er fredet og bevaringsværdig bygning.
Read More
Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder
Nyheder

Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder

Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring