Poul Sejr Nielsen modtager Rudersdal Kommunes Erhvervspris

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris for vores kontinuerlige fokus på social ansvarlighed

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris

Poul Sejr Nielsen har modtaget Rudersdal Kommunes Erhvervspris for vores kontinuerlige fokus på social ansvarlighed, herunder vores lærlingeakademi, vores arbejde med flygtninge samt vores arbejde med mennesker, der af en eller anden grund står uden for arbejdsmarkedet.

Prisen blev overbragt af Rudersdal Kommunes borgmester, Jens Ive, på et virtuelt netværksmøde i slutningen af januar, og modtagelsen glæder naturligvis Adm. Direktør Michael Madsen: ”Socialt ansvar ligger i vores værdisæt. Det kræver selvfølgelig noget af os som virksomhed, når vi tager flygtninge eller lærlinge ind og lærer dem op, men vi har volumen til det, og vi er også i et marked, hvor vi mangler kvalificeret arbejdskraft. Derfor har vi blandt andet skabt vores egen talentudviklings-skole, PSN Akademiet, med inspiration fra sportens verden. Vores filosofi er enkel; Nogle gange skal man bruge penge, før man kan tjene penge.”

Erhvervspris - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen

Social ansvarlighed er et samfundsansvar

I øjeblikket beskæftiger vi, i Poul Sejr Nielsen, i alt 27 lærlinge fordelt på VVS og energiteknik, EL og blik-, tag- og facadearbejder. Herudover beskæftiger vi en række flygtninge, der er kommet til Danmark med grimme oplevelser i bagagen. Om vores arbejde med flygtninge siger Michael Madsen: ”Jeg ser det som en del af vores samfundsansvar og som en pligt, at vi prøver at hjælpe disse mennesker. Hvis vi ikke giver dem en fair chance for at skabe sig et liv i Danmark, så bliver de en belastning for hele vores samfund. Derfor samarbejder vi med Rudersdal Kommune, der hjælper med kontakten til relevante flygtninge.”

Hvortil han fortsætter: ”Når det lykkes at uddanne, udvikle og integrere et menneske, der måske har haft det rigtig svært - lige meget om det er en flygtning eller etnisk dansker - så giver det os en helt særlig glæde og stolthed. Derfor prioriterer vi også arbejdsprøvning, hvor vi får mennesker ind, der har stået uden job i en periode. Årsagerne kan være mange, men her i Poul Sejr Nielsen har vi flere ansatte, der er kommet til os på et tidspunkt, hvor de har været helt udbrændte eller måske har været igennem en livskrise. Det har vi taget hensyn til, og efter en periode er de blomstret op, og det er faktisk ikke løgn, når jeg siger, at nogle af vores mest engagerede og pålidelige medarbejdere faktisk er nogle af de mennesker, vi har givet plads og taget hånd om.”

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu