Opsætning af 230 håndvaske
og berøringsfriearmaturer

Rammeaftale med Hillerød Kommune

Som led i vores rammeaftale med Hillerød Kommune, blev vi kontaktet langfredag om vi kunne opsætte 21 håndvaske og 21 berøringsfriearmaturer. Opgaven skulle løses inden tirsdag – dvs. på 2 dage hen over påsken. For at overholde tidsplanen, allokerede vi 6 af vores dygtige servicemontører til opgaven. Dermed skulle de montere 21 håndvaske og håndvaskarmaturer hen over påskedag og 2. påskedag. På denne måde sikrede vi at børnene i Hillerød kommune, havde de rette foranstaltninger ift. hygiejne, når de returnerede fra påskeferie.

Fokus på at levere kvalitet - til tiden

Efterfølgende blev vi kontaktet af Hillerød Kommune. De havde et ønske om at opsætte yderligere 210 håndvaske og berøringsfrie armaturer. 

60 af disse håndvaske og armaturer skulle være opsat inden mandag d. 20./4. Dette kunne kun lade sig gøre ved at vores dygtige servicefolk arbejdede i løbet af weekenden. For at overholde tidsplanen allokerede vi derfor 10 af vores servicemontører fredag d. 17/4, og 14 servicemontører lørdag (18/4).

De resterende håndvaske og håndvaskarmaturer skal være monteret inden uge 18.

Min. 2 meter mellem håndvaske

I samråd med Hillerød Kommune, vores projektleder og den tilknyttede tømrer, har vi udarbejdet en løsning, der sikrer at sundhedsmyndighedernes krav overholdes. Alle vaske monteres med minimum 2 meters afstand. Og for at mindske smittespredning, monteres der kun berøringsfriearmaturer. 

 

Læs om de seneste nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S
Nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S

Poul Sejr Nielsen styrker serviceforretningen og engagementet i Hillerød med købet af det lokale VVS-firma, Erik Nielsen VVS A/S.
Read More
Ny serviceleder til tag & facade
Nyheder

Ny serviceleder til tag & facade

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Troels Biltoft, der er ny serviceleder i Tag & Facade.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet installationsentreprisen omhandlende renovering af VVS-, EL- og ventilationsinstallationer hos boligselskabet Ved Milestedet i Rødovre.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af brugsvandsinstallationer hos Novo Nordisk bygning 6A og 6BB i Bagsværd.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu
Vagttelefon
Ring