Projektleder ventilation

Vi har styrket ventilationsafdelingen - velkommen Bjarne

De seneste år er der kommet øget fokus på den grønne omstilling på tværs af alle brancher, og ventilation spiller en stadig større rolle i arbejdet med at energioptimere bygninger. Det har vi, her hos Poul Sejr Nielsen, tydeligt kunne mærke. For at imødekomme efterspørgslen har vi derfor styrket ventilationsafdelingen med ansættelsen af Bjarne som ny serviceleder.

Serviceleder med stor faglig viden

Som serviceleder har Bjarne til opgave at varetage vores faste serviceaftaler i entreprisen, hvor han kan bruge sin faglige viden og sit veludviklede servicegen. Herudover kan Bjarne bruge sin store erfaring med ventilationsservice, som han blandt andet har fra sit seneste virke som projektleder i en mindre ventilationsvirksomhed.

Bjarne bor til daglig i Snekkersten sammen med sin kone og deres søn. Når han ikke er at finde på kontoret, nyder Bjarne, sammen med familien, at bruge sine ferier på camping i Alpernes smukke natur.

Med sin start hos Poul Sejr Nielsen ser Bjarne frem til at være med til at bygge et nyt område af ventilationsafdelingen op:

”Jeg har glædet mig meget til at starte – jeg synes arbejdet lød enormt spændende. Jeg glæder mig til et godt samarbejde med vores kunder, og til at se projekterne lykkes.”


Vi er utroligt glade for at kunne byde Bjarne velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring