Projektleder ventilation

Vi har styrket ventilationsafdelingen - velkommen Bjarne

De seneste år er der kommet øget fokus på den grønne omstilling på tværs af alle brancher, og ventilation spiller en stadig større rolle i arbejdet med at energioptimere bygninger. Det har vi, her hos Poul Sejr Nielsen, tydeligt kunne mærke. For at imødekomme efterspørgslen har vi derfor styrket ventilationsafdelingen med ansættelsen af Bjarne som ny serviceleder.

Serviceleder med stor faglig viden

Som serviceleder har Bjarne til opgave at varetage vores faste serviceaftaler i entreprisen, hvor han kan bruge sin faglige viden og sit veludviklede servicegen. Herudover kan Bjarne bruge sin store erfaring med ventilationsservice, som han blandt andet har fra sit seneste virke som projektleder i en mindre ventilationsvirksomhed.

Bjarne bor til daglig i Snekkersten sammen med sin kone og deres søn. Når han ikke er at finde på kontoret, nyder Bjarne, sammen med familien, at bruge sine ferier på camping i Alpernes smukke natur.

Med sin start hos Poul Sejr Nielsen ser Bjarne frem til at være med til at bygge et nyt område af ventilationsafdelingen op:

”Jeg har glædet mig meget til at starte – jeg synes arbejdet lød enormt spændende. Jeg glæder mig til et godt samarbejde med vores kunder, og til at se projekterne lykkes.”


Vi er utroligt glade for at kunne byde Bjarne velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring