VVS serviceleder typehuse

Rasmus er blevet en del af typehusafdelingen!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Rasmus velkommen i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen. Rasmus er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen - vi har allerede haft glæde af ham i 10 måneder. Her har han haft sin daglige gang i serviceafdelingen, hvor han har brugt sine kompetencer på servicearbejde. Nu glæder både han og vi os dog over, at Rasmus skal bruge sin store viden og erfaring i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen.

Rasmus bor til dagligt i Regstrup med sin kone og deres to børn. Når Rasmus ikke er at finde på kontoret, dyrker han sin store passion for cykling. Således bruger han en del af sin fritid på både mountainbike og landevejscykling, ligesom han holder af at campere med familien.

Serviceleder med stor erfaring i typehuse

Som serviceleder i typehusafdelingen skal Rasmus bl.a. planlægge montørernes dagligdag, varetage materialestyring og stå for den daglige kommunikation og koordinering med byggelederne. Når du som kunde har købt et nyt typehus hos HusCompagniet, er det altså Rasmus, der, sammen med sine montører, sørger for, at alle VVS-installationerne bliver installeret korrekt og lever op til dine ønsker.

Rasmus har arbejdet med VVS-installationer i typehuse de seneste 17 år – han har derfor stor erfaring, og han ved om nogen, hvad der rør sig i branchen. Inden Rasmus kom til Poul Sejr Nielsen, sad han som afdelingsleder i en anden VVS-virksomhed, hvor han de sidste 7 år har arbejdet for HusCompagniet. Inden da arbejdede Rasmus for en VVS-virksomhed, som servicerede Eurodan-huse.

Rasmus er imødekommende, struktureret og hjælpsom, og han arbejder løsningsorienteret for at få sagerne til at glide gnidningsfrit. Om sin start som serviceleder i typehusafdelingen siger Rasmus:

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til typehusene. Jeg ser frem til gode samarbejder med både mine kollegaer og kunder, hvor det er vigtigt for mig, at alle er glade og tilfredse med det, vi leverer.”


Det glæder os, at Rasmus nu kan bidrage med sin store ekspertise i typehusafdelingen, hvor vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring