VVS serviceleder typehuse

Rasmus er blevet en del af typehusafdelingen!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Rasmus velkommen i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen. Rasmus er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen - vi har allerede haft glæde af ham i 10 måneder. Her har han haft sin daglige gang i serviceafdelingen, hvor han har brugt sine kompetencer på servicearbejde. Nu glæder både han og vi os dog over, at Rasmus skal bruge sin store viden og erfaring i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen.

Rasmus bor til dagligt i Regstrup med sin kone og deres to børn. Når Rasmus ikke er at finde på kontoret, dyrker han sin store passion for cykling. Således bruger han en del af sin fritid på både mountainbike og landevejscykling, ligesom han holder af at campere med familien.

Serviceleder med stor erfaring i typehuse

Som serviceleder i typehusafdelingen skal Rasmus bl.a. planlægge montørernes dagligdag, varetage materialestyring og stå for den daglige kommunikation og koordinering med byggelederne. Når du som kunde har købt et nyt typehus hos HusCompagniet, er det altså Rasmus, der, sammen med sine montører, sørger for, at alle VVS-installationerne bliver installeret korrekt og lever op til dine ønsker.

Rasmus har arbejdet med VVS-installationer i typehuse de seneste 17 år – han har derfor stor erfaring, og han ved om nogen, hvad der rør sig i branchen. Inden Rasmus kom til Poul Sejr Nielsen, sad han som afdelingsleder i en anden VVS-virksomhed, hvor han de sidste 7 år har arbejdet for HusCompagniet. Inden da arbejdede Rasmus for en VVS-virksomhed, som servicerede Eurodan-huse.

Rasmus er imødekommende, struktureret og hjælpsom, og han arbejder løsningsorienteret for at få sagerne til at glide gnidningsfrit. Om sin start som serviceleder i typehusafdelingen siger Rasmus:

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til typehusene. Jeg ser frem til gode samarbejder med både mine kollegaer og kunder, hvor det er vigtigt for mig, at alle er glade og tilfredse med det, vi leverer.”


Det glæder os, at Rasmus nu kan bidrage med sin store ekspertise i typehusafdelingen, hvor vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring