VVS serviceleder typehuse

Rasmus er blevet en del af typehusafdelingen!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Rasmus velkommen i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen. Rasmus er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen - vi har allerede haft glæde af ham i 10 måneder. Her har han haft sin daglige gang i serviceafdelingen, hvor han har brugt sine kompetencer på servicearbejde. Nu glæder både han og vi os dog over, at Rasmus skal bruge sin store viden og erfaring i rollen som VVS serviceleder for typehusafdelingen.

Rasmus bor til dagligt i Regstrup med sin kone og deres to børn. Når Rasmus ikke er at finde på kontoret, dyrker han sin store passion for cykling. Således bruger han en del af sin fritid på både mountainbike og landevejscykling, ligesom han holder af at campere med familien.

Serviceleder med stor erfaring i typehuse

Som serviceleder i typehusafdelingen skal Rasmus bl.a. planlægge montørernes dagligdag, varetage materialestyring og stå for den daglige kommunikation og koordinering med byggelederne. Når du som kunde har købt et nyt typehus hos HusCompagniet, er det altså Rasmus, der, sammen med sine montører, sørger for, at alle VVS-installationerne bliver installeret korrekt og lever op til dine ønsker.

Rasmus har arbejdet med VVS-installationer i typehuse de seneste 17 år – han har derfor stor erfaring, og han ved om nogen, hvad der rør sig i branchen. Inden Rasmus kom til Poul Sejr Nielsen, sad han som afdelingsleder i en anden VVS-virksomhed, hvor han de sidste 7 år har arbejdet for HusCompagniet. Inden da arbejdede Rasmus for en VVS-virksomhed, som servicerede Eurodan-huse.

Rasmus er imødekommende, struktureret og hjælpsom, og han arbejder løsningsorienteret for at få sagerne til at glide gnidningsfrit. Om sin start som serviceleder i typehusafdelingen siger Rasmus:

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til typehusene. Jeg ser frem til gode samarbejder med både mine kollegaer og kunder, hvor det er vigtigt for mig, at alle er glade og tilfredse med det, vi leverer.”


Det glæder os, at Rasmus nu kan bidrage med sin store ekspertise i typehusafdelingen, hvor vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More
Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig
Nyheder

Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Annemette Ottesen velkommen som Uddannelses- & Lærlingeansvarlig.
Read More
Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg
Nyheder

Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35, der er fredet og bevaringsværdig bygning.
Read More
Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder
Nyheder

Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder

Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring