Bogholder - Heidi

Velkommen Christina

Hos Poul Sejr Nielsen har vi ansat Christina, der er ny servicekoordinator og kunderådgiver i typehusafdelingen. Således udvides afdelingen med nye, stærke kompetencer.

Som servicekoordinator kommer Christina til at sidde som støtte for hele typehusafdelingen, hvor hun skal hjælpe med diverse administrative opgaver. Christina kommer desuden til at varetage oprettelsen af nye husprojekter og stå for ansøgningerne til de pågældende kommuner, i form af jord-, vand-, EL-ansøgninger mv. Hun kommer ligeledes til at varetage slutaflevering, når et hus er klar til indflytning.

På sigt kommer Christina også til at varetage virket som kunderådgiver. Når du som bygherre skal beslutte hvilke VVS- og EL-installationer, der skal installeres i dit nye hus, kan det derfor med tiden være Christina, der hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Engageret og kompetent kunderådgiver

Christina er en smilende, engageret og imødekommende humørbombe, der til dagligt bor i Helsinge med sin mand og deres yngste af i alt 3 børn. Når ikke Christina er at finde på kontoret, nyder hun at køre mountainbike i Gribskov og, når vejret tillader det, er hun ofte at finde på havet i sin og familiens sejlbåd.

Før Christina blev en del af Poul Sejr Nielsen, var hun butikssælger hos Sanistål. Hun har derfor kendskab til VVS- og EL-installationer samt stærke kompetencer indenfor kundekontakt og salg. Christina er desuden god til at have mange bolde i luften samtidig – og endnu vigtigere formår hun at gribe dem igen.

Christina motiveres af at se tingene lykkes, og at se kunderne blive tilfredse. Om sin start hos Poul Sejr Nielsen siger hun:

”Jeg glæder mig til det hele – kombinationen af det administrative og kundekontakten tiltaler mig rigtig meget. Jeg glæder mig især til at lytte til kundernes ønsker og få dem til at gå i opfyldelse.”

Vi er utroligt glade for at kunne byde Christina velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring