Bogholder - Heidi

Velkommen Christina

Hos Poul Sejr Nielsen har vi ansat Christina, der er ny servicekoordinator og kunderådgiver i typehusafdelingen. Således udvides afdelingen med nye, stærke kompetencer.

Som servicekoordinator kommer Christina til at sidde som støtte for hele typehusafdelingen, hvor hun skal hjælpe med diverse administrative opgaver. Christina kommer desuden til at varetage oprettelsen af nye husprojekter og stå for ansøgningerne til de pågældende kommuner, i form af jord-, vand-, EL-ansøgninger mv. Hun kommer ligeledes til at varetage slutaflevering, når et hus er klar til indflytning.

På sigt kommer Christina også til at varetage virket som kunderådgiver. Når du som bygherre skal beslutte hvilke VVS- og EL-installationer, der skal installeres i dit nye hus, kan det derfor med tiden være Christina, der hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dig og dine behov.

Engageret og kompetent kunderådgiver

Christina er en smilende, engageret og imødekommende humørbombe, der til dagligt bor i Helsinge med sin mand og deres yngste af i alt 3 børn. Når ikke Christina er at finde på kontoret, nyder hun at køre mountainbike i Gribskov og, når vejret tillader det, er hun ofte at finde på havet i sin og familiens sejlbåd.

Før Christina blev en del af Poul Sejr Nielsen, var hun butikssælger hos Sanistål. Hun har derfor kendskab til VVS- og EL-installationer samt stærke kompetencer indenfor kundekontakt og salg. Christina er desuden god til at have mange bolde i luften samtidig – og endnu vigtigere formår hun at gribe dem igen.

Christina motiveres af at se tingene lykkes, og at se kunderne blive tilfredse. Om sin start hos Poul Sejr Nielsen siger hun:

”Jeg glæder mig til det hele – kombinationen af det administrative og kundekontakten tiltaler mig rigtig meget. Jeg glæder mig især til at lytte til kundernes ønsker og få dem til at gå i opfyldelse.”

Vi er utroligt glade for at kunne byde Christina velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring