Ny projektleder i ventilationsafdelingen - velkommen Jan!

Der er kommet stort fokus på den grønne omstilling på tværs af alle brancher de senere år. Ventilation spiller en stadig vigtigere rolle i arbejdet med at energioptimere bygninger. Det har vi, hos Poul Sejr Nielsen, tydeligt kunne mærke. For at imødekomme efterspørgslen har vi fra årsskiftet ansat tre nye medarbejdere i vores ventilationsafdeling. Jan Østergaard er én af de tre nye medarbejdere, som vi kan byde velkommen til.

Jan Østergaard er uddannet smed, og har i de seneste 30 år arbejdet med ventilation i eget firma, VJTeknik. Her har han arbejdet med alt fra større opgaver for industrien mindre ventilationsopgaver for private. 

Stor erfaring

Poul Sejr Nielsen er ikke et nyt navn for Jan. Han har i en længere periode arbejdet fast sammen med Poul Sejr Nielsen i forbindelse med udførelsen af større ventilationsopgaver.

Det er derfor også til stor glæde, at Jan nu er blevet ansat som projektleder i ventilatilationsafdelingen. Jan skal fungere som teknisk sparring for produktionen i forbindelse med udførsel af ventilationsopgaverne. Han skal hertil varetage ventilationsservice.

Vi er utrolig glade for at vi kan byde Jan velkommen! Vi glæder os til langvarigt samarbejde.

Læs om de seneste nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S
Nyheder

Poul Sejr Nielsen opkøber Erik Nielsen VVS A/S

Poul Sejr Nielsen styrker serviceforretningen og engagementet i Hillerød med købet af det lokale VVS-firma, Erik Nielsen VVS A/S.
Read More
Ny serviceleder til tag & facade
Nyheder

Ny serviceleder til tag & facade

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Troels Biltoft, der er ny serviceleder i Tag & Facade.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder installationsentreprise

Poul Sejr Nielsen har vundet installationsentreprisen omhandlende renovering af VVS-, EL- og ventilationsinstallationer hos boligselskabet Ved Milestedet i Rødovre.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Novo Nordisk

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af brugsvandsinstallationer hos Novo Nordisk bygning 6A og 6BB i Bagsværd.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu
Ring
Vagttelefon