Ny kollega - Poul Sejr Nielsen
  • Ny medarbejder - Jan Østergaard - Poul Sejr Nielsen

Ny projektleder i ventilationsafdelingen - velkommen Jan!

Der er kommet stort fokus på den grønne omstilling på tværs af alle brancher de senere år. Ventilation spiller en stadig vigtigere rolle i arbejdet med at energioptimere bygninger. Det har vi, hos Poul Sejr Nielsen, tydeligt kunne mærke. For at imødekomme efterspørgslen har vi fra årsskiftet ansat tre nye medarbejdere i vores ventilationsafdeling. Jan Østergaard er én af de tre nye medarbejdere, som vi kan byde velkommen til.

Jan Østergaard er uddannet smed, og har i de seneste 30 år arbejdet med ventilation i eget firma, VJTeknik. Her har han arbejdet med alt fra større opgaver for industrien mindre ventilationsopgaver for private. 

Stor erfaring

Poul Sejr Nielsen er ikke et nyt navn for Jan. Han har i en længere periode arbejdet fast sammen med Poul Sejr Nielsen i forbindelse med udførelsen af større ventilationsopgaver.

Det er derfor også til stor glæde, at Jan nu er blevet ansat som projektleder i ventilatilationsafdelingen. Jan skal fungere som teknisk sparring for produktionen i forbindelse med udførsel af ventilationsopgaverne. Han skal hertil varetage ventilationsservice.

Vi er utrolig glade for at vi kan byde Jan velkommen! Vi glæder os til langvarigt samarbejde.

Læs om de seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring