Projektleder Tag & Facade

Ny projektleder i Tag & Facade

Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at kunne præsentere 30-årige Nicky Antonsen, som ny projektleder i vores Tag & Facade afdeling.

Selvom Nicky havde sin første officielle arbejdsdag som projektleder d. 1. februar, så er han ikke et helt nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen. Siden 2018 har han været i praktik i forbindelse med hans uddannelse på Københavns Erhvervsakademi, og herefter blev Nicky ansat som studiearbejder hos Poul Sejr Nielsen.

Nicky fik øjnene op for Poul Sejr Nielsens kvaliteter i forbindelse med hans daglige tur på Fredensborg golfbane, hvor han mødte Peter Bentsen, der er direktør i PSN Tag og Facade. Peter introducerede Nicky for sine ambitiøse planer for afdelingen, hvilket faldt i overensstemmelse med Nickys egne ambitioner og mål for fremtiden. Med en uddannelse som både blikkenslager og bygningskonstruktør er Nicky klædt på til de opgaver, han vil blive præsenteret for med den nye titel som projektleder.

Nicky er godt bekendt i de nye begreber og teorier i forhold til byggeloven, hvilket han ser som en klar styrke, der kan gavne Poul Sejr Nielsen på længere sigt. Med erfaring fra en tidligere stilling, som leder i et større boligselskab, er Nicky vant til at have frihed under ansvar, og han er tøver ikke med at fremhæve sin innovative tankegang som hans største kvalitet. Som projektleder for Tag & Facade vil Nicky have mulighed for at sætte sit eget præg på dagligdagen, hvilket netop er en af grundene til, at Nicky og Poul Sejr Nielsen fortsætter samarbejdet. I løbet af arbejdsdagen i Tag & Facade har Nicky mulighed for at komme med nye tiltag, og med hans faglig viden kan han være med til at videreudvikle de allerede eksisterende tiltag, som er gældende i værkstedet såvel som på byggepladsen.

Læs mere om vores Tag og Facade afdeling her

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring