Tag og facade

Kontakt os om dit Tag og Facade opgave og blikkenslagerarbejde og vær sikker på at få den optimale løsning til dit projekt. Hos Poul Sejr Nielsen får du en stærk samarbejdspartner, som gennem mange år har specialiseret sig i at løse et bredt felt af komplekse blikkenslageropgaver.

nyt tag og reparation

Blikkenslagerarbejde er et speciale, som vi har en mangeårig tradition for at udføre. Det er et håndværk, der rummer forskellige elementer, hvor det overordnet handler om at sikre bygninger mod vejr og vind. Vi løser alle opgaver; fra et helt et nyt tag til tagrender, nedløb, beklædning af kviste og facader samt reparation og udskiftning af overstående. Vi har erfaringer med at udføre opgaver med en bred vifte af materialer; alt fra naturskifer, zink, kobber, aluminium og legeringer som tombak – for at nævne et par stykker.

Vores dygtige stab af blikkenslagere sætter en ære i at udføre professionelt håndværk i højeste kvalitet indenfor tag og facade og udfører dagligt alle former for inddækninger eller falsninger, ligesom de er specialiseret og uddannet i at arbejde med falsninger på tage og tårne.

blikkenslager og Tag & facade rådgivning 

Vores erfaring viser, at når blikkenslageren er med på råd fra starten, undgår man byggetekniske udfordringer senere hen. Er du i projekteringsfasen, kan vi hjælpe, da vi har stor erfaring inden for tekniske- og bæredygtige løsningsforslag, som vi kan drage nytte af. For os er det vigtigt at bidrage så tidligt som muligt med vores høje faglighed i din planlægning. Det gør, at vi kan give dig den nødvendige rådgivning om løsninger, der sikrer en efterfølgende problemfri og økonomisk drift.

Med Poul Sejr Nielsen som samarbejdspartner bliver dit arbejde udført af kompetente, ansvarlige og kvalitetsbevidste projektledere og håndværkere, som medvirker til en succesfuld gennemførsel af dit projekt indenfor tag og facade.

PRODUKTION

UNDGÅ FORSINKELSER OG VENTETID

På vores værksted producerer vi selv de produkter, vi bruger til vores blikkenslageropgaver. Her fremstiller vi stort set alle former for inddækninger i tyndplader som eksempelvis zink, kobber og aluminium. Vi tilpasser selv produktionen, ligesom alt tillaves på mål til den enkelte opgave. Det gør, at vi nemmere kan overholde vores aftaler.

Vores værksted fremstiller også taghætter for ventilation og faldstammeudluftninger. Taghætterne fremstilles i udførsel og materialer efter ønske og aftale, så det passer til den enkelte opgave.

Vi tilbyder produktion af bygningsprofiler i specifikke mål og længder. Vores værksted er indrettet med de nyeste CNS-styrede maskiner, hvilket betyder, vi leverer bygningsprofiler med nøjagtighed og i høj kvalitet.

 • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
 • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
 • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
 • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
  • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
  • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
  • Tag og facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
   Bygningsprofiler

   Vores værksted er indrettet med de nyeste CNS-styrede maskiner, hvilket betyder, vi kan levere bygningsprofiler med nøjagtighed og i høj kvalitet.

   Vi tilbyder produktion af bygningsprofiler i specifikke mål og længder og er også lagerførende i en række standardprofiler.

   Vi er også lagerførende i et bredt udvalg af farver fra Rheinzink og VM Zink, kobber samt aluminium blank eller prælakkeret.

   Vi fremstiller også forprofilerede tagbaner for dobbeltfals i materiale, bredde og længde efter aftale. Tagbaner leveres i zink, aluminium - og kobber.

   Monteringsklare bygningsprofiler

   Hos Poul Sejr Nielsen producerer vi flere forskellige slags bygningsprofiler i et bredt udvalg af materialer. Uanset hvilket materiale din kunde måtte ønske, kan du med vores hjælp levere et professionelt resultat i høj kvalitet. Vi klipper og bukker alle slags bygningsprofiler, så de passer til dit behov.

   Tag & facade

   Vi fremstiller, leverer og monterer tagrender, nedløb, falset beklædning på tage og facader, skifer på tage og facader samt beklædninger og inddækninger udført i zink, kobber og aluminium.

   De seneste år er opgaverne på facaderne blevet flere og flere. Vi tillaver og monterer mange inddækninger og beklædninger på facader i tyndplader, så det leverede passer præcist til kundens ønske.

   løse alle blikkensalageropgaver

   Vi er en seriøs samarbejdspartner, som målrettet går efter at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Med Poul Sejr Nielsen får du gennemtænkte løsninger, der giver dig værdi for pengene.

   Vi stiler mod at levere den bedste service og højeste kvalitet i opgaveløsningen. Det er vores erfaring, at et tæt samarbejde med vores kunder giver den bedste oplevelse for begge parter.

   Kontakt os om dit blikkenslagerarbejde og vær sikker på at få den optimale løsning til dit projekt. Hos Poul Sejr Nielsen får du en stærk samarbejdspartner, som gennem mange år har specialiseret sig i at løse et bredt felt af komplekse blikkenslageropgaver. Vi favner bredt og kan løse alle opgaver indenfor tag og facade uanset, hvor kompleks den end måtte være.

   • Tag og Facade - Blikkenslager - Poul Sejr Nielsen
   • LØSE ALLE BLIKKENSALAGEROPGAVER
   • tag og facade reparation og løse alle blikkensalageropgaver

    Vi er altid til rådighed - kontakt os

    Kontaktinformation

    Hovedkontor - Birkerød
    Kontor - Næstved

    Afdelinger Birkerød

    Tag & Facade
    VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

    Kompetencer

    ×
    Menu
    Vagttelefon
    Ring