Projektchef entreprise - Poul Sejr Nielsen - Per Palmquist

Ny projektchef til Entreprise!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Per Palmquist, der er ny projektchef. Som projektchef skal Per bl.a. varetage budgetteringen og kommunikationen med rådgivere og bygherrer på vores entrepriseprojekter. Således kommer han til at supportere vores projektledere med den administrative del af byggesagerne.

Per er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen – vi har tidligere haft glæde af ham som udførende VVS-montør på både entreprise- og servicesager. Siden han, i 2008 stoppede hos os som udførende montør, har Per tilegnet sig stor erfaring som både projektleder og projektchef hos andre VVS-virksomheder. Nu ser Per dog frem til igen at være en del af Poul Sejr Nielsen som projektchef: ”Jeg har glædet mig til at vende tilbage til Poul Sejr Nielsen. Sidst jeg var her, var der et særligt sammenhold og en særlig ånd, som jeg glæder mig til at se, om stadig er her.”

Hjælpsom, løsningsorienteret og ærekær er alle ord, der beskriver Per rigtig godt. Per er god til at kommunikere med forskellige parter, ligesom han altid gerne bidrager med sine råd og erfaringer, hvis nogen har brug for hjælp. Om sin drivkraft siger Per: ”Jeg drives af, at se projekterne lykkes og af tilbagevendende kunder. Det kan ikke undgås, at man i et projekt kommer til at opleve uforudsete udfordringer, men det er måden, hvorpå man løser udfordringerne i forhold til parternes interesser, der fortæller, hvor godt et projekt er lykkedes”.

Når ikke Per er at finde på kontoret, nyder han at bruge sin tid med sin kæreste og hund. Herudover er Per ofte at finde i det lokale fitnesscenter.

Vi er utroligt glade for at byde Per velkommen tilbage til Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!


Seneste nyheder

Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More
Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig
Nyheder

Poul Sejr Nielsen ansætter Uddannelses- & Lærlingeansvarlig

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Annemette Ottesen velkommen som Uddannelses- & Lærlingeansvarlig.
Read More
Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg
Nyheder

Poul Sejr Nielsen er hovedentreprenør på totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen udfører hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35, der er fredet og bevaringsværdig bygning.
Read More
Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder
Nyheder

Poul Sejr Nielsen har udført blikentreprisen ifm. ombygningen af et missionshus til lejligheder

Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring