Projektchef entreprise - Poul Sejr Nielsen - Per Palmquist

Ny projektchef til Entreprise!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Per Palmquist, der er ny projektchef. Som projektchef skal Per bl.a. varetage budgetteringen og kommunikationen med rådgivere og bygherrer på vores entrepriseprojekter. Således kommer han til at supportere vores projektledere med den administrative del af byggesagerne.

Per er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen – vi har tidligere haft glæde af ham som udførende VVS-montør på både entreprise- og servicesager. Siden han, i 2008 stoppede hos os som udførende montør, har Per tilegnet sig stor erfaring som både projektleder og projektchef hos andre VVS-virksomheder. Nu ser Per dog frem til igen at være en del af Poul Sejr Nielsen som projektchef: ”Jeg har glædet mig til at vende tilbage til Poul Sejr Nielsen. Sidst jeg var her, var der et særligt sammenhold og en særlig ånd, som jeg glæder mig til at se, om stadig er her.”

Hjælpsom, løsningsorienteret og ærekær er alle ord, der beskriver Per rigtig godt. Per er god til at kommunikere med forskellige parter, ligesom han altid gerne bidrager med sine råd og erfaringer, hvis nogen har brug for hjælp. Om sin drivkraft siger Per: ”Jeg drives af, at se projekterne lykkes og af tilbagevendende kunder. Det kan ikke undgås, at man i et projekt kommer til at opleve uforudsete udfordringer, men det er måden, hvorpå man løser udfordringerne i forhold til parternes interesser, der fortæller, hvor godt et projekt er lykkedes”.

Når ikke Per er at finde på kontoret, nyder han at bruge sin tid med sin kæreste og hund. Herudover er Per ofte at finde i det lokale fitnesscenter.

Vi er utroligt glade for at byde Per velkommen tilbage til Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!


Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring