Entreprisechef EL - Poul Sejr Nielsen - Jakob Ditlevsen

Ny entreprisechef til EL Entreprise!

Hos Poul Sejr Nielsen er vi glade for at kunne byde velkommen til Jakob Ditlevsen i rollen som Entreprisechef for EL-afdelingen. Jakob er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen – vi har allerede haft glæde af ham i tre år. Her har han brugt sine kompetencer som projektleder, hvor han hovedsageligt har varetaget EL-installationerne ifm. totalrenoveringen af PFA’s ikoniske bygning i Nordhavn.

Nu glæder vi os dog over, at Jakob skal bruge sin viden og erfaring til at varetage opbygningen af EL Entreprise. Her skal han bl.a. skal stå for økonomistyringen og bemandingen, samt sørge for at byggepladserne kører, som de skal – Jakob skal således være bindeleddet mellem projektlederne og bygherrerne på vores entrepriseprojekter omhandlende EL-installationer. Om sin nye stilling siger Jakob: ”Jeg glæder mig til at være med til at bygge EL Entreprise op og fortsætte det gode samarbejde, jeg har med mine kollegaer – jeg glæder mig til at se, hvad vi i fællesskab kan drive det til.”


Entreprisechef med stor erfaring

Inden Jakob i 2018 blev en del af Poul Sejr Nielsen, har han i 15 år været selvstændig med eget EL-firma. Jakob har således beskæftiget sig med alle aspekter af virksomhedsdrift og har stor erfaring med administration, ledelse og økonomistyring.

Struktureret, udadvendt og imødekommende er egenskaber, der beskriver Jakob rigtig godt. For Jakob er det vigtigt, at der er styr på tingene, og at vores projekter afleveres med et resultat af højeste kvalitet. Om sin drivkraft siger Jakob: ”Jeg drives af udfordringer – og af at løse dem. Hele processen fra at der opstår en udfordring, til at man lykkes med løsningen, er det der motiverer mig mest.”

Når ikke Jakob er at finde på byggepladserne eller kontoret, nyder han at bruge sin tid med sin kæreste og sine to drenge. Her bruges fritiden ofte på at tage på ture – bl.a. til familiens sommerhus.Det glæder os, at Jakob nu skal bidrage med sin store erfaring som Entreprisechef i EL-afdelingen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu