Entreprisechef EL - Poul Sejr Nielsen - Jakob Ditlevsen

Ny entreprisechef til EL Entreprise!

Hos Poul Sejr Nielsen er vi glade for at kunne byde velkommen til Jakob Ditlevsen i rollen som Entreprisechef for EL-afdelingen. Jakob er ikke et nyt ansigt hos Poul Sejr Nielsen – vi har allerede haft glæde af ham i tre år. Her har han brugt sine kompetencer som projektleder, hvor han hovedsageligt har varetaget EL-installationerne ifm. totalrenoveringen af PFA’s ikoniske bygning i Nordhavn.

Nu glæder vi os dog over, at Jakob skal bruge sin viden og erfaring til at varetage opbygningen af EL Entreprise. Her skal han bl.a. skal stå for økonomistyringen og bemandingen, samt sørge for at byggepladserne kører, som de skal – Jakob skal således være bindeleddet mellem projektlederne og bygherrerne på vores entrepriseprojekter omhandlende EL-installationer. Om sin nye stilling siger Jakob: ”Jeg glæder mig til at være med til at bygge EL Entreprise op og fortsætte det gode samarbejde, jeg har med mine kollegaer – jeg glæder mig til at se, hvad vi i fællesskab kan drive det til.”


Entreprisechef med stor erfaring

Inden Jakob i 2018 blev en del af Poul Sejr Nielsen, har han i 15 år været selvstændig med eget EL-firma. Jakob har således beskæftiget sig med alle aspekter af virksomhedsdrift og har stor erfaring med administration, ledelse og økonomistyring.

Struktureret, udadvendt og imødekommende er egenskaber, der beskriver Jakob rigtig godt. For Jakob er det vigtigt, at der er styr på tingene, og at vores projekter afleveres med et resultat af højeste kvalitet. Om sin drivkraft siger Jakob: ”Jeg drives af udfordringer – og af at løse dem. Hele processen fra at der opstår en udfordring, til at man lykkes med løsningen, er det der motiverer mig mest.”

Når ikke Jakob er at finde på byggepladserne eller kontoret, nyder han at bruge sin tid med sin kæreste og sine to drenge. Her bruges fritiden ofte på at tage på ture – bl.a. til familiens sommerhus.Det glæder os, at Jakob nu skal bidrage med sin store erfaring som Entreprisechef i EL-afdelingen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise i Hestkøblund
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise i Hestkøblund

Poul Sejr Nielsen har vundet hovedentreprisen omhandlende udskiftning af udsugningsanlæg i boligområdet Hestkøblund i Birkerød.
Read More
Ny entreprisechef til EL-afdelingen
Nyheder

Ny entreprisechef til EL-afdelingen

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Jakob Ditlevsen som entreprisechef for EL Entreprise.
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Panum
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder hovedentreprise på Panum

Poul Sejr Nielsen Service har vundet hovedentreprisen omhandlende renovering af brugsvandsrør på Panum.
Read More
Vi styrker entreprise
Nyheder

Vi styrker entreprise

Poul Sejr Nielsen ansætter to nye medarbejdere i entreprise. Det glæder os at byde velkommen til Thomas, der er vores nye projektleder, og Michael, der er vores nye projektassistent.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu