Bogholder - Heidi

Velkommen Heidi

Hos Poul Sejr Nielsen har vi altid brug for engagerede medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores team. Vi har derfor ansat Heidi, som skal varetage økonomi og administration i vores Tag & Facade-afdeling.

Heidi er en smilende, hjælpsom og udadvendt kvinde på 45 år, der til daglig bor i Køge med sin mand og deres 2 børn. Når ikke Heidi er at finde på kontoret, lever hun et aktivt familieliv, hvor hun især har været glad for at boltre sig på ski i sneen.

Bogholder med stor erfaring

Før Heidi blev en del af Poul Sejr Nielsen, var hun ansat som bogholder i et elektrikerfirma, mens hun sideløbende, som bi-selvstændig, har hjulpet mindre virksomheder med deres regnskaber. Udover sine regnskabskompetencer kan Heidi derfor bruge sin erfaring fra håndværkerbranchen, hvor hun er vant til at besvare spørgsmål fra lærlinge og montører. Med sin start hos os ser Heidi frem til at blive en del af en større virksomhed med mange kollegaer:

”Jeg har glædet mig til at starte og til at blive en del af en større virksomhed. Jeg søgte en arbejdsplads, hvor der bliver gjort en indsats for et godt arbejdsmiljø, og hvor jeg kan samarbejde og sparre med gode kollegaer – det behov kan jeg se, at jeg vil få dækket her.”

Vi er utroligt glade for at kunne byde Heidi velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu