Bogholder - Mette

Velkommen til Mette

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde Mette velkommen som bogholder i EL-afdelingen, hvor hun kommer til at varetage økonomi, løn og administration.

Mette bor til dagligt i Brøndby med sine to børn. Når ikke hun er at finde på kontoret, nyder Mette at gå lange ture i naturen, tage i sommerhus og til koncerter. Herudover har hun har en stor interesse for motorsport og Formel 1. Så tit det er muligt, er Mette derfor at finde på Nürburgring i Tyskland, hvor hun er sammen med sin kæreste, som kører racerløb på hobbyplan.

Smilende og serviceminded bogholder

Inden Mette kom til Poul Sejr Nielsen, har hun bl.a. arbejdet med bogholderi i restaurationsbranchen samt for et smedefirma. Senest har hun været caféchef hos Compass Group, men nu glæder hun sig til at vende tilbage til bogholderiet og håndværkerbranchen, hvor hun føler sig på rette hylde.

Mette er smilende, serviceminded og struktureret, og hun glæder sig til at beskæftige sig med alle aspekter af bogholderi i EL-afdelingen. Med sin opstart, ser Mette frem til at påtage sig ansvaret for sit eget område og samtidig have kollegaer omkring sig, hun kan sparre med:

”Jeg har glædet mig helt vildt til at starte hos Poul Sejr Nielsen og til at komme tilbage til regnskab og bogholderi. Det virker som en harmonisk arbejdsplads, hvor medarbejderne har det rigtig godt med hinanden.”

Vi er utroligt glade for at kunne byde Mette velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring