Afdelingsleder - Poul Sejr Nielsen - Johnny Kjellegaard

Ny afdelingsleder i Næstved – Velkommen Johnny!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Johnny Kjellegaard, der er vores nye afdelingsleder for VVS-service i Næstved.

I 2019 vandt Poul Sejr Nielsen en 8-årig rammeaftale med Næstved Fjernvarme. Med afsæt i denne aftale, har vi åbnet en ny afdeling på Præstemarken i Næstved, hvorfra vi kan tilbyde vores kompetencer indenfor VVS lokalt i Næstved – og det er netop denne afdeling, Johnny skal varetage.

Som afdelingsleder i Næstved kommer Johnny således til at varetage hele servicedelen for vores VVS-kunder – herunder at tage imod kundehenvendelser, koordinere og booke vores montører ind samt udarbejde tilbud.

Lokal Næstvedgenser med stærke rødder i VVS-branchen

Johnny er født, opvokset og bosat i Næstved, og han har været i VVS-faget, siden han som 16-årig gik i lære som montør. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, var Johnny overmontør i et andet lokalt VVS-firma i Næstved, og inden da var han selvstændig VVS-installatør i 14 år. Johnny har således både stærk erfaring indenfor VVS-faget, og samtidig har han stærke rødder i lokalmiljøet.

Når ikke Johnny er at finde på kontoret, nyder han at bruge tid med sin familie, ligesom han har en stor interesse for cykling. Johnny har således flere gange cyklet til Paris med Team Rynkeby, ligesom han er en del af Hjerterytterne, der er et cykelhold, som støtter Hjerteforeningen.

Johnny er imødekommende, struktureret og serviceminded, og han går til enhver opgave med et positivt og løsningsorienteret sind. Om sin start som afdelingsleder siger Johnny: ”Jeg syntes, det lød enormt spændende at være med til at bygge Poul Sejr Nielsens nye lokale Næstved-afdeling op. Jeg kan rigtig godt li’ at tale med mennesker, og jeg drives generelt af glade mennesker, gode opgaver og tilfredse kunder – kunder, der er glade for det arbejde, vi har lavet, er det, der motiverer mig mest.”Vi er utroligt glade for at kunne byde Johnny velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring