Afdelingsleder - Poul Sejr Nielsen - Johnny Kjellegaard

Ny afdelingsleder i Næstved – Velkommen Johnny!

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Johnny Kjellegaard, der er vores nye afdelingsleder for VVS-service i Næstved.

I 2019 vandt Poul Sejr Nielsen en 8-årig rammeaftale med Næstved Fjernvarme. Med afsæt i denne aftale, har vi åbnet en ny afdeling på Præstemarken i Næstved, hvorfra vi kan tilbyde vores kompetencer indenfor VVS lokalt i Næstved – og det er netop denne afdeling, Johnny skal varetage.

Som afdelingsleder i Næstved kommer Johnny således til at varetage hele servicedelen for vores VVS-kunder – herunder at tage imod kundehenvendelser, koordinere og booke vores montører ind samt udarbejde tilbud.

Lokal Næstvedgenser med stærke rødder i VVS-branchen

Johnny er født, opvokset og bosat i Næstved, og han har været i VVS-faget, siden han som 16-årig gik i lære som montør. Før han kom til Poul Sejr Nielsen, var Johnny overmontør i et andet lokalt VVS-firma i Næstved, og inden da var han selvstændig VVS-installatør i 14 år. Johnny har således både stærk erfaring indenfor VVS-faget, og samtidig har han stærke rødder i lokalmiljøet.

Når ikke Johnny er at finde på kontoret, nyder han at bruge tid med sin familie, ligesom han har en stor interesse for cykling. Johnny har således flere gange cyklet til Paris med Team Rynkeby, ligesom han er en del af Hjerterytterne, der er et cykelhold, som støtter Hjerteforeningen.

Johnny er imødekommende, struktureret og serviceminded, og han går til enhver opgave med et positivt og løsningsorienteret sind. Om sin start som afdelingsleder siger Johnny: ”Jeg syntes, det lød enormt spændende at være med til at bygge Poul Sejr Nielsens nye lokale Næstved-afdeling op. Jeg kan rigtig godt li’ at tale med mennesker, og jeg drives generelt af glade mennesker, gode opgaver og tilfredse kunder – kunder, der er glade for det arbejde, vi har lavet, er det, der motiverer mig mest.”Vi er utroligt glade for at kunne byde Johnny velkommen hos Poul Sejr Nielsen – vi ser frem til et godt og langvarigt samarbejde!

Seneste nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!
Nyheder

Stort skridt mod et lysere og grønnere København!

Stort skridt mod et lysere og grønnere København Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at...
Read More
Fra lærling til rollemodel
Nyheder

Fra lærling til rollemodel

Fra lærling til rollemodel  I går var vi til fernisering på Kongens Nytorv, hvor Rasmus pryder én af de 16 standere, der er opstillet rundt om den smukke plads.  I...
Read More
Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale
Nyheder

Poul Sejr Nielsen vinder kæmpe fjernvarmeaftale

Poul Sejr Nielsen har vundet en kæmpe fjernvarmeaftale i Danmarks største og mest ambitiøse fjernvarmeprojekt! M.J. ERIKSSON A/S og Poul Sejr Nielsen har indgået et samarbejde omhandlende fjernvarmekonverteringer for Vestforbrændingen....
Read More
Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen
Nyheder

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen

Grønnere kørsel hos Poul Sejr Nielsen Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi hver dag på at forbedre vores miljøpåvirkning, og vi tager hele tiden nye skridt mod en mere bæredygtig...
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring