Nyt badeværelse

Ny badeværelse eller renovering af badeværelse i Nordsjælland og København

Nyt badeværelse i Nordsjælland og København

Det kan være uoverskueligt at gøre sine badeværelsesdrømme til virkelighed. Det kan sågar være vanskeligt at finde den rette inspiration til, hvordan et nyt badeværelse kan se ud, eller hvordan en badeværelsesrenovering vil foregå. Med vores specialiserede badeværelsesmontører kan du få netop dette. Vores badeværelsesmontør kan hjælpe, vejlede og inspirere dig til, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og hvordan du udlever lige netop din drøm.

Et badeværelse er ikke bare et badeværelse. Et moderne badeværelse med smarte, funktionelle løsninger kan øge boligens komfort, ligesom det kan have en positiv indvirkning på din boligs værdi. Et nyt badeværelse, kan du og din familie få stor glæde af mange år ud i fremtiden.

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, og om du ønsker et nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering, står vi klar til at hjælpe dig.


Giv os et ring omkring dit badeværelse

Pernille Andersen - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Pernille Andersen
Servicekoordinator
Johannes Thorn - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Johannes Thorn
Servicekoordinator
Jakob Braun - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Jakob Braun
Servicekoordinator

Skal vi stå for dit badeværelsesprojekt?

  • Fx. Jeg ønsker at høre om mulighederne for badeværelsesrenovering
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ny sanitet?

Er det tid til at få udskiftet sanitet på badeværelset, kan vi hjælpe dig.
Hvad end det drejer sig om udskiftning, et nyt toilet eller en ny vandhane.

Nyt toilet - badeværelse - Poul Sejr Nielsen

Udskiftning af toilet

Trænger dit gamle toilet til en udskiftning, eller har du blot brug for en lidt nyere model, så kan der være penge at spare. Nyere forbruger nemlig langt mindre vand end de ældre modeller, og der er derfor stor sandsynlighed for, at du kommer til at spare penge på din vandregning.

Der findes et stort udvalg af toiletter på markedet - bl.a. væghængte toiletter, frit monterede toiletter og indbyggede modeller. Vi forstå godt, at det kan være svært at finde rundt i, og derfor står vi klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige toilet, der passer til dit badeværelse.

 

Ny håndvask - badeværelse - Poul Sejr Nielsen

Ny håndvask

En håndvask er fast inventar på ethvert badeværelse, og det er derfor væsentligt, at den passer til netop jeres behov og den øvrige indretning på badeværelset.

Der findes utallige versioner af håndvaske; væghængte håndvaske, indbyggede håndvaske og frit monterede håndvaske. Herudover er det væsentligt at overveje både udformningen af vasken og hvilket vaskemøbel, håndvasken skal passe til. Vi ved, at det kan være svært at vælge mellem de mange modeller, der findes. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at vejlede dig til at træffe det rigtige valg.

Nyt blandingsbatteri - Badeværelse - Poul Sejr Nielsen

Nyt blandingsbatteri

Blandingsbatteriets funktion er at blande det kolde og det varme vand; ved regulering af varme er det blandingsbatteriet, der sørger for, at vandet har den temperatur, som du ønsker. Det er derfor vigtigt, at blandingsbatteriet fungerer upåklageligt.

Trænger dit nuværende blandingsbatteri til en udskiftning, eller ønsker du at udskifte det for at ændre udtrykket og funktionen på badeværelset, står vi klar til at vejlede og hjælpe dig. Det kunne eksempelvis være, at du ønsker både en fast bruser med tilhørende håndbruser.

Bruseniche - Badeværelse - Poul Sejr Nielsen

Bruseniche

Når det er tid til at renovere din gamle bruseniche eller anlægge en helt ny, er det vigtigt, at du overvejer, hvad dit behov er. Måske er der mange børn i familien, så det ville lette dagligdagen, at flere kunne bade samtidig. Det kan også være, at børnene er flyttet hjemmefra, og at der nu ønskes en mere luksuriøs løsning.

Herudover skal du overveje om, jeres ønsker kan opfyldes ud fra brusenichens nuværende placering, dens størrelse og indretning. Hvis brusenichen skal flyttes, kan det medføre en dyrere og mere kompliceret løsning, som kommer til at omfatte hele badeværelset. Vi står derfor klar til at rådgive og hjælpe dig.

Badeværelsesrenovering

Stolte traditioner indenfor badeværelsesrenovering

Hos Poul Sejr Nielsen har vi en langvarig tradition for at totalrenovere badeværelser og opsætte nye badeværelser. Gennem vores erfaring ved vi, at alle har forskellige præferencer og behov. Faktorer som børn og alder kan påvirke, hvilke funktioner et nyt badeværelse skal indeholde. Derfor skræddersyer vi altid badeværelset til den enkelte familie, så du og familien får størst mulig glæde af jeres investering.

Når du vælger Poul Sejr Nielsen til at renovere dit badeværelse, sørger vi for det hele! Hos os får du én kontaktperson, som guider dig igennem hele projektet. Det betyder, at vi koordinerer hele arbejdet og alle øvrige håndværkere – murer, elektriker, tømrer, maler og glarmester.

Inden projektet opstartes, gennemgår vi hvilke badeværelsesløsninger, der er mulige for dig med den ruminddeling, du har. Du får således sparring med en kyndig fagperson, som gennem hele forløbet kan vejlede dig. Det, mener vi, er det, der skal til, for at du får et moderne og funktionelt badeværelse efter dine behov.

Hos Poul Sejr Nielsen går vi op i at udføre badeværelser i højeste kvalitet. Badeværelset udsættes dagligt for vand og fugt, hvilket stiller store krav til kvaliteten af både materialer og det udførte arbejde. Er kvaliteten ikke i orden, kan der opstå vand- og fugtskader, som i værste fald kan forårsage ødelagte gulve, vægge og lofter, og som derved kan blive omkostningstungt at udbedre.

 

Certificeret
vådrumsinstallatør

Vi gør drømmen til virkelighed. Poul Sejr Nielsen er med i den landsdækkende kæde, Bedre Bad – Bedre Energi, som er specialister indenfor badeværelser, bryggers og energiforbedringer. Vi har været med i mere end 20 år, hvilket betyder, at vi har stor erfaring med at gøre drømme om nyt badeværelse eller bryggers til virkelighed.

Gennem medlemskabet hos Bedre Bad er vi certificerede energivejledere og vådrumsinstallatører. Det er din garanti for professionel og specialiseret rådgivning. Certificeringen opnås gennem et koncentreret uddannelsesforløb, hvor vores ansatte har fået udvidet sine kompetencer og viden.

Vi ser det som vores fornemste opgave konstant at være på forkant med de nyeste trends inden for bad, bryggers og energiforbedringer, og med de dygtigste specialister på holdet, hjælper vi dig gerne med at opnå din drøm.

Bedre bad - Vådrumsinstallatør og energivejleder - Poul Sejr Nielsen

Fix & Færdig

Bestil det, du mangler her og nu - inkl. levering og montering

Finansiering af badeværelse

Vidste du, at badeværelset oftest er det dyreste rum i din bolig at renovere eller ombygge? Oftest er det forbundet med, at badeværelset dagligt udsættes for vand og fugt, hvilket stiller store krav til kvaliteten af det udførte arbejde samt materialevalget.

Vi ved, at det kan være omkostningstungt at anlægge eller renovere sit badeværelse. Vi har derfor et samarbejde med Resurs Bank, så du kan få finansieret dit nye badeværelse. Hos Resurs Bank kan du hurtigt og enkelt få et lån på mellem 15.000 – 350.000,-.

Så kan din badeværelsesdrøm blive til virkelighed.

 

Finansiering af badeværelse - Resurs Bank - Poul Sejr Nielsen

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu