EL- og VVS-tjek

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi EL og VVS-tjek for både private- og erhvervskunder.

Bor du i andelslejlighed? Så kan det være nedskrevet i jeres vedtægter, at der skal udføres et EL- eller VVS-tjek af en autoriseret håndværker, når en lejlighed sættes til salg.

VVS tjek, hvis din bolig skal sælges

Når din bolig skal sælges, så skal der udføres et VVS-tjek af en autoriseret installatør. Et VVS-tjek er er en grundig gennemgang af dine VVS-installationer. Vores opgave er at tjekke, om dine installationerne er udført efter de gældende love og regler.

HVAD INDEBÆRER ET VVS-TJEK?

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi VVS-tjek for både private- og erhvervskunder. Når du vælger et VVS-tjek hos os, er du sikret en dokumenteret gennemgang af dine installationer. 

Vi garanterer, at vores kompetente medarbejdere foretager en grundig gennemgang af alle synlige VVS installationer. Efter gennemgangen udarbejder vi en skriftlig rapport med billeddokumentation, som sendes til dig. Rapporten indeholder resultatet af boligens VVS-installationer og funktionsdygtighed.

Vores VVS-montører står klar til at rådgive dig i, hvordan du bedst muligt forebygger uheld. Montøren rådgiver dig også i, hvordan du vedligeholder VVS-installationerne i din bolig.

SPECIALISTER I EL og VVS FEJLFINDING OG LØSNINGER

Vi er i specialiseret i, at finde fejl og afgiver gerne et tilbud på at udbedre eventuelle fejl og mangler.

Hvis du ønsker, at vi skal foretage et autoriseret VVS-tjek i din bolig, så kontakt os. Vi garanterer for, at et VVS-tjek er en god investering, som både gavner køber og sælger

 VVS-tjek hos Poul Sejr Nielsen

Vil du vide mere om et VVS-tjek?

Er du interesseret i at høre mere om et VVS-tjek, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kontakt os her

Med et EL-tjek gennemgår vi alle installationer og ser om alt går rigtigt til. Vi tjekker grundigt sikkerheden i din bolig og sikrer os, at alt lever op til sikkerhedskravene

 EL-TJEK, HVIS DIN BOLIG SKAL SÆLGES

Med Poul Sejr Nielsen får du en autoriseret vurdering af dine EL installationer i din lejlighed.
 
Uanset om du står og skal sælge dit hus eller din lejlighed, eller om du ønsker et EL-tjek for at sikre dig, at alt står rigtig til, så kan vi hjælpe. Vi laver EL-tjek til alle, der har brug for det. Vi udfører primært EL-tjek i Nordsjælland og hovedstadsområdet.

Med et el-tjek gennemgår vi blandt andet:

  • HPFI-relæ
  • El tavler
  • El-installation generelt (herunder stik og kontakter)
  • Tilslutning af hvidevarer

Når vi er færdige med at gennemgå din bolig, modtager du en fyldestgørende rapport. I rapporten  vil fremgå hvilke installationer, der er ulovlige eller kræver ændring for at leve op til kravene.

HVAD ER ET EL-TJEK?

Et el-tjek er et tjek af og en visuel gennemgang af dine el-installationer. Vi udfører enkelte stikprøver af de mest fundamentale dele af dine installationer. Der er således ikke tale om et el-syn Et El-eftersyn er et langt grundigere eftersyn af dine elinstallationer, som eksempelvis benyttes i forbindelse med ejerskifteforsikringer og bliver registreret hos SIK

Formålet er at konstatere om der er ulovlige installationer, og om der er generelle fejl og mangler. 

EL-tjek hos Poul Sejr Nielsen

Det siger vores kunder:

EL- og VVS-tjek

23. maj 2019

Hurtige, effektive og god kommunikation. De klarede hurtigt og effektivt et VVS og EL-Tjek af lejlighed. Billeder af det nødvendige og god forklaring af evt. udfordringer.

- Michael

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring