Netabay Mohammednur Elos.

Vi byder Netabay velkommen!

Det er for os i Poul Sejr Nielsen vigtigt at tage hånd om de mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet – uanset årsagen. Derfor har vi et tæt og mangeårigt samarbejde med Rudersdal Kommunes Rekrutteringscenter, som har præsenteret os for adskillige dygtige mennesker, der manglede en hjælpende hånd til at komme i beskæftigelse. Seneste skud på stammen er Netabay Mohammednur Elos.

Fremragende resultater og strålende udvikling

Netabay er 28 år gammel og har en elektroingeniøruddannelse med sig fra Eritrea. Han kom til Danmark i slutningen af 2017. På under 1,5 år har han lært det danske sprog og bestået grundforløbet på elektrikeruddannelsen med topkarakterer. Med Netabays fremragende resultater og strålende udvikling er vi glade for at kunne tilbyde ham en læreplads hos Poul Sejr Nielsen.

Topkarakterer i grundløbet

Netabays rejse i Poul Sejr Nielsen startede med et tremåneders praktikforløb, hvor hans interesse og kompetencer inden for EL-faget blev skærpet. Takterne fra Netabay var lovende, hvorefter han fik tilbudt yderligere tre måneders praktik. Igennem hele forløbet har han fået højnet sit kendskab til EL-faget og dets finesser, med hjælp og støtte fra vores engagerede medarbejdere. Da praktikforløbet ophørte, blev Netabay garanteret en læreplads hos Poul Sejr Nielsen. Præmissen var dog, at han først skulle bestå grundforløbet på elektrikeruddannelse, før han kunne begynde i lære som elektriker.

Grundforløbet gik over alt forventning og Netabay bestod med topkarakterer. Allerede dagen efter hans eksamen bankede han på døren og gjorde krav på sin læreplads. Netabay kom straks i lære som elektriker, og han har nu været en del af Poul Sejr Nielsen i to måneder.

Vi er utrolig glade for at vores samarbejde med Rudersdal Rekrutteringscenter endnu en gang har udmøntet sig i en kontrakt og givet os muligheden for give en udstrakt hånd til en så ivrig og kompetent mand som Netabay. Ligeså er Netabay utrolig glad for at være hos Poul Sejr Nielsen, da han føler sig taget godt imod af sine kollegaer, som hjælper og støtter ham i hans faglige og personlige udvikling.

Vi glæder os til at følge hans videre udvikling.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring