Hos Poul Sejr Nielsen tager vi socialt ansvar

Det er for os, i Poul Sejr Nielsen, vigtigt at hjælpe mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet – uanset årsagen. Derfor støtter vi bl.a. projektet Life Change, som arbejder for at give udsatte unge muligheden for et bedre liv. Life Changes fungerer som er et helhedsorienteret tilbud, der primært retter sig mod de mennesker, som andre fravælger. Målgruppen er de 14-30-årige, som kan være:

  • Socialt udsatte
  • Sårbare kontanthjælpsmodtagere med svag eller ingen tilknytning til arbejdsmarkedet
  • Personer med psykiske diagnoser
  • Personer med lettere misbrug
  • Kriminelle
  • Bande- og rockerrelaterede borgere

Hos Poul Sejr Nielsen er vi bevidste om vores samfundsansvar, og vi viderefører gerne håndværkstraditionerne og de tekniske kompetencer til de yngre generationer. Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, og vi tilbyder et udvidet lærlingeprogram til gavn for den enkelte, virksomheden og branchen som helhed. Derfor er det naturligt for os at støtte op om initiativer som Life Changes og deres mission om at hjælpe udsatte mennesker med at afklare deres fremtid eller komme i uddannelse.

Derudover har vi et succesfuldt samarbejde med Rudersdal rekrutteringscenter om at tage praktikanter, som står uden for arbejdes markedet. Samarbejdet har båret frugt ved, at vi har fastansat Hamdi – en syrisk flygtning – der startede sin karriere internt i Poul Sejr Nielsen som praktikant. Yderligere har vi også taget Netabay i lære som elektriker.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at vores ressourcer kan være med til at støtte op om Life Change, så vi sammen sikrer, at samfundets unge kommer på rette vej igen.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring