Lars Kjellberg fejrer 25-års jubilæum

Lars Kjellberg fejrer 25-års jubilæum hos PSN

Et kæmpe tillykke til vores serviceleder Lars Kjellberg, der i lørdags den 3. august kunne fejre 25-års jubilæum hos Poul Sejr Nielsen – Service.

Og sikke en fantastisk rejse, Lars har været ude på. Han kom til Poul Sejr Nielsen ved et tilfælde – efter han egentlig havde opgivet drømmen om at blive VVS’er. Det var 6 måneder inde i hans grundforløb på handelsskolen i Lyngby, at han blev ringet op af og blev tilbudt en lærekontrakt.

”25 år efter har jeg, takket været fantastiske kollegaer og en arbejdsplads, der har givet plads til personlig og faglig udvikling, ikke haft lyst – eller behov, for at søge andre udfordringer. Jeg er en del af Nordsjællands største servicecenter inden for VVS-service. Vi har et super godt servicelederteam, en bogholder, der har topstyr på det og min leder Servicechef Jonas Bach, der i spidsen for Poul Sejr Nielsen – Service, har skabt en helt fantastisk arbejdsplads med ca. 60 top motiverede medarbejdere”.

Vi ønsker Lars et kæmpe tillykke, og ser frem til mange gode år endnu!

Lars blev fejret på behørigvis på hans yndlingsrestaurant sammen med hans familie og kollegaer, med taler af den administrerende direktør Michael Madsen, og hans nærmeste leder Servicechef Jonas Bach.

Se billeder fra arrangementet 

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring