Energioptimering
Boligforening

Ønsker I at reducere jeres samlede energiforbug og CO2-udledning?
Book et energitjek hos os, så beregner vi, hvor meget energi I kan spare. 

Opnå store energibesparelser

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer med at finde mulige energibesparelser i jeres boligforening, som både gavner jeres økonomi og miljøet. Med mere en 60 års erfaring ved vi, hvad vi taler om, når det handler om bæredygtige løsninger og energioptimering af specifikke ejendomme. Vi kan derfor sikre, at vi altid kan rådgive og tilbyde vores kunder de bedste og mest grønne løsninger bl.a. indenfor områderne:

Solceller boligforening

Solceller til boligforeninger

Det kan bedst betale sig at anskaffe sit et solcelleanlæg, der passer til forbruget, og anlæg der passer til boligforeninger er ikke standardløsninger. Derfor er det en fordel, hvis I kontakter os tidligt i forløbet, så vi kan rådgive jer bedst muligt.

Solceller boligforening

Serviceaftaler

Med vores hjælp undgår I driftstop. Opstår der problemer eller andet, sikrer vi, at der kommer hjælp med det samme. Foruden at være konkurrencedygtige på pris og kvalitet garanterer Poul Sejr Nielsen, som led i at øge trygheden hos vores kunder, desuden altid et fast team af montører. Vores montører har en problemknusende tilgang til opgaven. De formår at levere et tilfredsstillende resultat hver gang.

Udskiftning af radiatortermostater og energibesparelser

Udskiftning af radiatortermostater

Udskift jeres gamle, manuelle radiatortermostater og spar op til 23% af varmeforbruget. Vi installerer nye, intelligente termostater med en nem temperaturstyring.

Teknisk isolering og energibesparelser

Teknisk isolering

Ønsker I en sikker vej til store energibesparelser? Vores erfaring med energioptimering af boligforeninger fortæller os, at det økonomisk set kan være en fordel at foretage teknisk isolering af jeres rør - også selvom installationerne er af nyere dato.

Renovering af varmecentral og sparer energi

Renovering af varmecentral

Renovering af varmecentralen kan nedbringe jeres varmeregning. Poul Sejr Nielsen kan renovere jeres varmecentral med isolering, gennem udskiftning af jeres gamle pumper eller ved at udskifte hele jeres varmeløsning.

Indregulering af jeres anlæg og energibesparelser hos PSN

Indregulering af jeres anlæg

Med en indregulering af varmeanlægget er det muligt at opnå en stor energibesparelse. Den samlede besparelse afhænger dog af, hvor mange varmecentraler I har i boligforeningen.

Bestil et gratis Energy Check

Bruger jeres cirkulationspumper for meget energi? Ældre pumper er især dyre i drift sammenlignet med nyere varianter. Med en gennemgang af jeres nuværende anlæg kan vi afdække, om I har behov for at udskifte jeres pumper. En investering i nye cirkulationspumper er som oftest en god idé. Med energioptimering af jeres pumpeanlæg reducerer I både energiforbruget og sparer penge.

Tilbagebetalingstiden er kort, driftssikkerheden øges, og jeres grønne fodaftryk bliver forbedret.

Hvis man ser på en pumpes livscyklusomkostninger, udgør købsprisen 5%, omkostninger til service og vedligeholdelse 10%, mens de sidste 85% er energiomkostninger til pumpen. 

Poul Sejr Nielsen samarbejder med pumpevirksomheden Grundfos, som lægger stor vægt på konstant at udvikle pumpeløsninger og værktøjer, der bidrager til energibesparelser i alle brancher - uanset om der er tale om pumpeinstallationer over eller under jorden. Ifølge Grundfos er 2/3 pumper i drift alt for ineffektive og bruger op mod 60% for meget energi. 

Grundfos

Sådan har vi energioptimeret i andre boligforeninger

VARMETABET MINDSKES I 986 BOLIGER HOS GADEHAVEGÅRD

Hos Poul Sejr Nielsen står vi i spidsen for et af de mest energiambitiøse projekter i landet. Projektet tester fremtidens intelligente energiforbrug og energioptimering.

Vi udskifter alle varmecentralerne i Gadehavegård. På flere af centralerne installerer vi smart auto-tune, der gør varmecentralen digital og intelligent. F.eks. kan varmecentralen indhente data fra lokale vejrstationer. Vi installerer elektroniske reguleringsventiler på varmeinstallationerne i lejlighederne, der medfører, at radiatorerne selv regulerer temperaturen. Vi har en klar forventning om, at dette bliver fremtidens varmeløsninger, hvor data og intelligente systemer aktivt bidrager til energibesparelser.

“Der er ingen tvivl om, at den ambitiøse renovering i Gadehavegård bliver et pejlemærke for, hvordan fremtidens energioptimering i almene boligblokke kan foregå"
- Jonas Bach, servicechef hos Poul Sejr Nielsen

 • Andelsboligforening energioptimering
 • ANDELSBOLIGFORENING ENERGIOPTIMERING HOS PSN
 • ANDELSBOLIGFORENING ENERGIOPTIMERING
 • ANDELSBOLIGFORENING ENERGIOPTIMERING
  • ANDELSBOLIGFORENINGER PROJEKT HOS PSN A/S
  • ANDELSBOLIGFORENINGER ENERGIOPTIMERING PROJEKT
  • ANDELSBOLIGFORENINGER ENERGIOPTIMERING PROJEKT

   A/B OPNÆSGÅRD OPNÅR OMKOSTNINGSREDUCERING PÅ 16%

   Poul Sejr Nielsen har en samarbejdsaftale med A/B Opnæsgård, der er Danmarks største private andelsboligforening med 574 lejligheder og en grund på omkring 150.000 kvadratmeter.

   Hos Poul Sejr Nielsen har vi stået for at foretage en regnvandsseparering, hvor montørerne har separeret regnvand fra spildevand på samtlige 160 faldstammer, der herefter skulle lægges om og føres ud i jorden.

   ”Regnvandsseparering har betydet, at vi har fået reduceret vores årlige samlede præmie med 100.000 kr., hvilket er en reducering på omkring 16%" 
   - Sven-Erik Olsen, inspektør hos A/B Opnæsgård

    

   TEKNISK DRIFT OG VEDLIGEHOLDELSE AF A/B BLIKFANGET

   Poul Sejr Nielsen har mange års erfaring med at etablere driftsaftaler med boligforeninger. På nuværende tidspunkt samarbejder vi med andelsboligforeningen Blikfanget.

   Vi hjælper andelsboligforeningen med at analysere, hvordan de opnår økonomiske besparelser ved at energioptimere deres VVS-installationer

   "Vi konstaterer måske, at deres cirkulationspumpe bruger for meget strøm på at cirkulere vandet. Det tager vi en dialog med kunden om. Herefter giver vi et tilbud
   på montering af en ny, energibesparende model”
   - Jonas Bach, servicechef hos Poul Sejr Nielsen

   En af grundene til at vores samarbejde med Blikfanget har holdt ved i mange år er, at vi konstant bestræber os på at blive dygtigere, og vi finder hele tiden bedre og mere effektive løsninger til vores kunder.

   • ENERGIOPTIMERING PROJEKT
   • ENERGIOPTIMERING PROJEKT
   • ANDELSBOLIGFORENINGER ENERGIOPTIMERING PROJEKT

    Vi er altid til rådighed - kontakt os

    Kontaktinformation

    Hovedkontor - Birkerød
    Kontor - Næstved

    Afdelinger Birkerød

    Tag & Facade
    VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

    Kompetencer

    Bestil en gratis screening
    ×
    Menu