Ombygning af missionshus til lejligheder

I forbindelse med ombygningen af indremissionsk gamle kirkebygning, Bethlehem, til lejligheder har Poul Sejr Nielsen varetaget blikentreprisen.

Ombygning af missionshus til 10 lejligheder

I forbindelse med ombygningen af indremissionsk gamle kirkebygning, Bethlehem, har Poul Sejr Nielsen varetaget blikentreprisen. Her har vi lagt naturskifer på tagfladerne, rekonstrueret kirketårnet og udført kobberinddækninger, -tagrender og -nedløb på den gamle bygning fra 1889. Det gamle missionshus danner nu rammen om fire unikke og moderne 3-værelses ejerlejligheder, hvor der er værnet om bygningens historiske arkitektur.

I forlængelse af den gamle bygning er der opført en ny bygning, der huser de resterende seks lejligheder. Her er der lagt vægt på at skabe et nutidigt udtryk, der samtidig har en arkitektonisk sammenhæng med den gamle bygning. Vi har derfor også her udført kviste og inddækninger i kobber.

Det nye boligbyggeri har fået navnet Hostruphave og er placeret centralt i Hillerød. Lejlighederne stod færdige i midten af april, og vi er naturligvis meget stolte af det flotte resultat.

Tak til bygherre EMN Invest, Tømrer- og Snedkermester Børge Nielsen A/S, Malerfirmaet 10Kanten A/S og Hansen & Graversen A/S for et godt samarbejde på projektet.Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt Peter Bentsen på pb@psn.dk eller tlf. 51 25 80 89.

Direktør Tag & Facade - Peter Bentsen - Poul Sejr Nielsen

Peter Bentsen 

Direktør - Tag & Facade  

 

 

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring