Totalrenovering af centralvarmeanlæg

Poul Sejr Nielsen Service+ varetager hovedentreprisen ifm. totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35 i indre København

Totalrenovering af varmeanlæg i fredet og bevaringsværdig bygning

Poul Sejr Nielsen Service+ varetager hovedentreprisen i forbindelse med totalrenoveringen af centralvarmeanlægget på Amaliegade 35 i indre København. Her udskiftes det eksisterende originale 1-strengede varmeanlæg med et tidssvarende og energieffektivt 2-strenget anlæg.

Bygningen er opført i 1922 og er både fredet og bevaringsværdig, hvilket stiller store krav til udførelsen af projektet. For at kunne komme til den eksisterende varmeinstallation har snedkeren eksempelvis til opgave at demontere alle de gamle lysninger. Det kræver stort kendskab til denne type inddækninger samt en enorm præcision, da det hele skal samles og fremstå præcis, som det var. Projektet udføres desuden, mens bygningen er i drift, hvorfor der tages særlige hensyn til de daglige brugere af bygningen.

Projektleder, Thomas Christensen, udtaler: ”Vi er naturligvis stolte over at have vundet udbuddet på dette projekt, hvor der særligt blev lagt vægt på referencer og kendskab til arbejde i fredede ejendomme. Projektet ligger rigtig godt til vores Service+ team, hvor vi har stor erfaring med netop denne type sager.”

Hos Poul Sejr Nielsen er vi glade for at kunne bruge vores kompetencer indenfor VVS samt vores erfaring med arbejde i fredede ejendomme på dette spændende projekt, ligesom vi glæder os til et godt samarbejde med ATP Ejendomme A/S og Sweco FM, der er henholdsvis bygherre og rådgiver på projektet.

Vi startede arbejdet i april og projektet forventes afsluttet i november 2022.

Foto credit: ATP EjendommeSkal vi også hjælpe dig?

Kontakt Thomas Christensen på tc@psn.dk eller tlf. 23 40 97 04.

Teamleder Service - Thomas Christensen - Poul Sejr Nielsen

Thomas Christensen

Teamleder - VVS Service 

 

 

Seneste nyheder

Varmt velkommen til Henrik
Nyheder

Varmt velkommen til Henrik

Hos Poul Sejr Nielsen glæder vi os over at byde velkommen til Henrik Bryde Nielsen, der er Afdelingsleder for vores nye EL-afdeling i Næstved.
Read More
Fuld gang i PSN-akademiet
Nyheder

Fuld gang i PSN-akademiet

Der er fuld gang i vores interne uddannelsesakademi, PSN-akademiet, der består af vores lærlingeakademi, læresvendeuddannelse, mentorordning samt efteruddannelse og certificeringer.
Read More
Vi er på vej til Egedal og Frederikssund
Nyheder

Vi er på vej til Egedal og Frederikssund

Poul Sejr Nielsen har vundet rammeaftalen med Egedal Fjernvarme og E.ON Danmark omhandlende levering og montering af fjernvarmeunits i Egedal og Frederikssund Kommune
Read More
Solceller til Solhusene
Nyheder

Solceller til Solhusene

I forbindelse med udførelsen af en ny helhedsplan i Albertslund Boligselskabs almene boligafdeling, Solhusene, varetager Poul Sejr Nielsen de tekniske energiinstallationer.
Read More

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu