Udlært kontorelev

Stort tillykke til vores nyudklækkede kontorelev

Vi ønsker, vores nyudklækkede kontorelev, Lili et stort tillykke med hendes nye titel som kontorassistent med speciale i økonomi.

Lili startede sin ansættelse og uddannelse hos Fredensborg teknik i 2017 og kom til Poul Sejr Nielsen i forbindelse med opkøbet, af Fredensborg Teknik, i 2018.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi haft glæden af Lili i vores VVS-serviceafdeling, hvor hun har hjulpet med forskellige administrative opgaver herunder fakturering, afstemning af konti, fakturahåndtering, og meget andet.

Vi er utrolig glade for, at Lili har valgt at fortsætte i vores VVS serviceafdeling de næste 3 måneder.

 

Direktør giver tale Gave kontorelev VVS kontorelev gave

VVS- eller EL-lærling hos Poul Sejr Nielsen

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi lærlinge som en nødvendig og uundværlig ressource for vores virksomhed – og branchen som helhed.

Derfor tilbyder vi også lærlinge de bedste forudsætninger for efteruddannelse og specialisere sig internt. At blive lærling hos Poul Sejr Nielsen er grundstenen og første skridt på vejen mod en Poul Sejr Nielsen karriere. Med en læreplads får du mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Lærlingeprogram

Vi tilbyder et komplet lærlingeprogram inden for de tekniske fag. Programmet er med til at give dig de kompetencer, der er behov for i en tryg atmosfære. Du indgår på lige fod med dine erfarne kollegaer og er en del af dagligdagen med ansvar, kontakt med kunden, ligesom du selvstændigt planlægger nogle af dine opgaver.

Vi har den bedste sammensætning af eksperter fra både ‘den gamle skole’ og ‘den nye skole’. Vi omfavner erfaring og traditionelt håndværk med entrepreneurship og nye, digitale muligheder. Kun sådan kan vi love vores kunder, at vi altid forener nytænkning med erfaring og dyb brancheforståelse. Vores unge ser helt nye muligheder i det traditionelle, og de er derfor med hele vejen på tværs af opgaver.

Vi har lige nu 28 lærlinge fordelt på vores VVS- og EL afdeling. Læs mere om, hvordan det er at være EL- eller VVS lærling her

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring