Poul Sejr Nielsen styrker forretningen med opkøb

Fredensborg Teknik A/S bliver fremover en del af Nordsjællands største teknikentreprenør, Poul Sejr Nielsen A/S. Opkøbet skal styrke virksomheden i et opadgående marked.

Den positive udvikling i den danske byggebranche smitter også af på teknik- og installationsbranchen. Derfor opruster, Nordsjællands største teknikentreprenør, Poul Sejr Nielsen A/S nu også forretningen. Det skal styrke virksomheden i markedet og underbygge planerne om øget vækst.

Det sker med overtagelsen af alle aktiviteter i Fredensborg Teknik A/S. Siden 1978 har Fredensborg Teknik serviceret sjællandske kunder med VVS, blikkenslagerarbejde samt teknisk isolering.

“Jeg er meget glad for, at vi nu kan byde alle medarbejdere fra Fredensborg Teknik A/S velkommen i vores familie. Vi er hele tiden på udkig efter, hvordan vi kan styrke vores forretning til gavn for kunderne. Med overtagelsen kan vi sætte yderligere skub i målsætningen om at være en af de toneangivende teknikentreprenører i Nordsjælland og Storkøbenhavn,” siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen, og fortsætter:

“Vi oplever en stadig stigende efterspørgsel fra både privat- og erhvervskunder fra hele Nordsjælland. Med overtagelsen af Fredensborg Teknik får vi endnu flere dygtige medarbejdere med stor fagviden og kompetencer. Det styrker vores udbud og service over for kunder og samarbejdspartnere.”

Øget fokus på serviceforretningen

Poul Sejr Nielsen, der sidste år fejrede sit 60 års jubilæum, tæller i dag omkring 125 medarbejdere, der udfører serviceydelser og totalløsninger inden for el, vvs, ventilation samt tag- og facadearbejde. Serviceydelser og totalløsninger udføres til private, boligforeninger og erhverv på hele Sjælland.

Med opkøbet af Fredensborg Teknik A/S sætter Poul Sejr Nielsen desuden yderligere skub på ambitionen om at serviceforretningen, skal udgøre en større andel af forretningen målrettet til privat- og erhvervskunder.

”Vi har en klar ambition om at styrke det forretningsområde, som vi kalder service. Med opkøbet øger vi markant antallet af servicevogne på vejene. Med 60 servicevogne har vi altid kørende servicevogne, der er specialiseret til netop dette kundesegment. Den øget fleksibilitet gør, at der hurtigt kan rykkes ud til kunderne. Det giver en større ligevægt i vores forretning, at vi nu opruster på denne front, og det er et forretningsområde, som vi forventer os meget af fremover,” siger Michael Madsen.

Planen er ifølge Michael Madsen at samle alle aktiviteter under det fælles firmanavn Poul Sejr Nielsen A/S, der har hovedsæde i Birkerød. Ejerskiftet kommer ikke til at betyde ændringer for selskabets nuværende kunder

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen A/S er Nordsjællands største teknikentreprenør med mere end 125 medarbejder og en årlig omsætning på over 180 mio. kr. Virksomheden holder til i Birkerød.

Om Fredensborg Teknik

Fredensborg Teknik A/S blev etableret i 1978 af VVS-installatør Hans Hansen og ingeniør HD Kurt Frederiksen, der begge har fælles fortid i Poul Sejr Nielsen.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring