Ny medarbejder - Thomas Sandager - Poul Sejr Nielsen

Ny serviceleder i El-afdelingen

I 2019 indgik Poul Sejr Nielsen et tæt samarbejde med HusCompagniet. Samarbejdet omhandler EL- og VVS-installationer i afdeling Nordsjælland, der opfører ca. 180 huse årligt. Du kan læse mere samarbejdet lige her.

I den forbindelse har vi fået fornøjelsen af 29-årige Thomas Håkansson Sandager, der er uddannet elektriker og elinstallatør.

Thomas er ansat som serviceleder i vores el-afdeling og håndterer montørplanlægningen og faktureringen, der er forbundet med HusCompagniet. Thomas fungerer også som teknisk support til Helle Schwarz, der er kunderådgiver.

Serviceleder med stor erfaring

Inden Thomas blev en fast del af Poul Sejr Nielsen, var han ansat som afdelingsleder i Uggerly Installation. Thomas har stor erfaring med ledelse og styring. Ligesom han også kender til de problemstillinger og bekymringer,  som privatkunder kan have. Denne erfaring har Thomas opbygget fra han var 19 år og startede egen virksomhed.

Når Thomas ikke sidder på kontoret i Birkerød, er han at finde ved den nærmeste sø. For Thomas er alt vejr fiskevejr – den danske vinterkulde med vind og blæst skræmmer ham ikke.

Vi er glade for at byde Thomas velkommen hos Nordsjællands største Teknikhus. Vi ser frem til et tæt og langvarigt samarbejde.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu