Elektriker Næstved

 Poul Sejr Nielsen er din lokale elektriker i Næstved, hvor kvalitet og pålidelighed er i fokus.

Elektriker i Næstved og omegn

Vi har mange års erfaring med EL-installationer, og kan, fra vores base på Fabriksvej 20, hjælpe med alt indenfor EL for både private og erhvervskunder i Næstved og omegn.

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, hvor afgørende det er, at dine EL-installationer fungerer som de skal og lever op til lovkravene. Vi hjælper med alt fra mindre serviceopgaver som udskiftning af stikkontakter, regelmæssigt EL-tjek og installation af belysning til større opgaver som installation af solcelleanlæg og ladestandere. Uanset omfanget af din opgave, kan vi hjælpe dig – ingen opgave er for stor eller lille for os.

Har du brug for en elekriker, så tøv ikke med at kontakte os – udfyld kontaktformularen eller kontakt os for en uforpligtende snak om din EL-opgave.

 

Giv mig et ring omkring din elektriker opgave

Henrik Bryde Nielsen - Afdelingsleder  EL - Poul Sejr Nielsen Næstved
Henrik Bryde Nielsen
Afdelingsleder

Bliv kontaktet

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed eller organisation
  • Angiv din forespørgsel her. Fx. "Jeg ønsker at høre mere om belysning."
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi udfører bl.a.:

V hjælper med alt indenfor elektrikeropgaver i Næstved og omegn.
Ingen opgave er for stor eller lille.
EL-tjek | Elektriker Næstved | Poul Sejr Nielsen

EL-tjek

Med et EL-tjek får du en grundig gennemgang af EL-installationerne i din bolig udført af en autoriseret elektriker. Her er vores opgave at tjekke om dine EL-installationer fungerer, som de skal, og er udført efter de gældende love og regler.

Ladestander | Elektriker Næstved| Poul Sejr Nielsen

Ladestander

Mangler du en ladestander eller ladeboks til din el-bil? Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi en totalløsning, hvor vi varetager hele processen - lige fra rådgivning om ladestander eller ladeboks til gravearbejder og levering samt montering af din nye ladeløsning.

IHC | EL Næstved | Poul Sejr Nielsen

IHC-installation

IHC står for ”Intelligent House Concept” og er en intelligent styring af din bolig. Et IHC-system kan således bruges til at styre eksempelvis lys, alarm, varme og ventilation i din bolig. Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe med installation, service og fejlfinding på alle IHC-installationer.

Belysning Energioptimering | Elektriker Næstved | Poul Sejr Nielsen

Belysning

Du kan reducere dit EL-forbrug markant ved at udskifte dine lyskilder til energibesparende LED-belysning. Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde kan vi hjælpe dig med at vurdere, hvordan du kan reducere dit forbrug ved at udskifte dine lysarmaturer.
Varmepumpe luft til luft | Elektriker Næstved | Poul Sejr Nielsen

Luft-til-luft Varmepumpe

En luft-til-luft varmepumpe er en af de mest energieffektive og billigste varmekilder. Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi opsætning og reparation af luft-til-luft varmepumper. Kontakt for en uforpligtende snak og vejledning i varmepumper.

Solcelleanlæg |El Næstved | Poul Sejr Nielsen

Solcelleanlæg

Er du en af de mange, der søger mod billigere og mere miljøvenlige energiløsninger? Vi er uddannede i montage af solceller og varetager alt indenfor solcelleanlæg - lige fra uforpligtende rådgivning til installation og idriftsættelse.

Elektriker vagt Næstved | Akut EL Næstved | Poul Sejr Nielsen

Elektriker Vagt

24 timer i døgnet - 365 dage om året

Er strømmen blevet afbrudt som følge af vandskade, stormskade eller brandskade, står dele af din ejendom uden strøm, eller har du strømafbrydelse, som ikke skyldes problemer hos forsyningsselskabet?

Uanset om du har brug for en akut elektriker eller har en planlagt EL-opgave, kan vi hjælpe dig. Vores vagttelefon er døgnåben og klar til at servicere dig - også udenfor almindelig åbningstid. Vores elektrikervagt vil hjælpe dig med at vurdere, om dit problem er akut, og rykke ud, hvis problemet kræver akut eftersyn.

Efter almindelig åbningstid overgår vores hovednummer til vores vagttelefon. Vagtudkald er i den forbindelse forbundet med er minimumsgebyr på 3.200 kr.

Elektriker serviceaftale til boligforeninger og erhverv

Holder jeres el-installationer ved lige

Til vores erhvervskunder og boligforeninger tilbyder vi en fast serviceaftale indenfor både EL og VVS.

Med en EL-serviceaftale hos Poul Sejr Nielsen hjælper vi dig med alle former for elarbejde og reparation, når det er nødvendigt. Du får dermed tryghed for, at vi hjælper dig, og samtidig får du mulighed for at sænke dine ejeromkostninger og øge driftsikkerheden for din bygning. Med regelmæssig vedligeholdelse og kontrol kan du desuden mindske risikoen for ubehagelige overraskelser og samtidig få hjælp til at holde elforbruget nede i din ejendom.

Fordelene ved en serviceaftale er:

  • Ejendomsservice med højt serviceniveau
  • Fast serviceleder og faste elektrikere
  • Tryghed for beboere med kendte ansigter
  • Mulighed for at holde dit vand- og energiforbrug nede

ENTREPRISER OG STØRRE PROJEKTER

Elektriker entrepriser inden for private, offentlige og erhvervskunder

Hos Poul Sejr Nielsen udfører vi både fagentrepriser, storentrepriser og teknikentrepriser inden for EL - og vi servicerer både private, offentlige og erhverv.

Vi udfører alt elektriker arbejde for både private, offentlige og erhvervs- og industrikunder. Vi har mange års erfaring med at udføre alt fra traditionelle bygningsinstallationer til nye, intelligente og automatiserede løsninger.

Vi har desuden stor erfaring med at udføre arbejde i beboede ejendomme og bygninger i drift, hvor vi altid sørger for, at vores arbejde er til mindst mulig gene.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu