Vi søger en VVS-servicesvend

Kunne du tænke dig at blive en del af Nordsjællands største teknikhus? Så er det netop nu, du skal søge! 

Vi kan tilbyde dig et ansættelse i en virksomhed, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt, og hvor dine kompetencer bliver sat i højsædet.

Er du vores nye VVS-servicesvend

Poul Sejr Nielsen er i vækst, og vi søger derfor en erfaren VVS-servicesvend med kundetække. Vi hjælper vores kunder med alt fra simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse - til de mere komplekse industrinstallationer.

Dine arbejdsopgaver vil primært være VVS service- og vedligeholdelsesopgaver på større ejendomme, arbejde hos vores rammeaftalepartnere i Fredensborg, Rudersdal og Hillerød samt varetage mindre tilbudssager.

Dit arbejdsområde vil være København og Nordsjælland og du planlægger i stor udstrækning selvstændigt din dag via vores elektroniske kundehåndteringssystem ’Ordrestyring’, dog med sparring sammen med din serviceleder.

Hos Poul Sejr Nielsen afleverer vi altid opgaverne, som vi selv vil modtage dem. Kvalitetsarbejde er ikke kun noget vi taler om, det er noget vi udfører.

Vi tilbyder:
  • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
  • Et inspirerende og positivt arbejdsmiljø
  • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
Vi forventer, at du:
  • Er uddannet VVS-montør
  • Har erfaring med VVS-installation og fejlfinding
  • Kan varetage mindre tilbudsopgaver, i perioder med ansvar for en kollega samt en lærling
Ansættelsesvilkår:

Aflønning ser iht. Lokalaftale

Ansøgningsfrist:

Vi søger VVS-servicesvend til tiltrædelse snarest.Hvis det lyder som noget for dig, så ring til Servicechef Jonas Bach på tlf. 23 38 91 70 eller skriv en mail til: jb@psn.dk. Vedhæft eventuel ansøgning og CV.

Spørgsmål om stillingen kan stiles til:

Servicechef Jonas Bach på tlf. 23 38 91 70 eller mail: jb@psn.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Elektriker Birkerød
Hvem er vi?

Poul Sejr Nielsen er en af Nordsjællands største teknikentreprenører med over 170 medarbejdere og 70 biler på vejene. Vi tilbyder hele teknikpakken og har den samlet under ét tag.

Det er vores vision at være den foretrukne teknikentreprenør i Nordsjælland. Vi vil være kendte for at være serviceminded, innovative, miljøbevidste og levere bæredygtige installationstekniske løsninger i højeste kvalitet.

Vores målsætning er tilfredse kunder. Det får vi ved et tæt, løbende samarbejde med vores kunder og stile mod at levere den bedste service og den højeste kvalitet.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring