VVS-projektleder

Hos Poul Sejr Nielsen leder vi efter en dygtig VVS-projektleder, der kan blive en del af vores ambitiøse entrepriseteam. Vores team består af engagerede medarbejdere, som alle arbejder for at levere pålidelige, bæredygtige og holdbare løsninger. Hvis du er drevet af tilfredse kunder og succesfulde projekter, er det måske dig, vi søger.

Dine opgaver som VVS-projektleder:

 • Planlægning, rådgivning og koordinering af forskellige VVS-projekter for både offentlige og private kunder.
 • Ledelse af projekter fra start til slut, herunder ansvar for egenproduktion, indkøb, forhandling med leverandører, styring af underentreprenører og projektøkonomi.
 • Tæt samarbejde med vores entreprisechef og hele supportfunktionen

Vi tilbyder:

 • Frihed og egen planlægning af arbejdsdag
 • En flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje - alle er på lige fod med hinanden
 • Fokus på kvalitetsarbejde og forventning om et stærkt drive, god forventningsafstemning, ærekærhed, struktureret og målrettet arbejde.
 • Ansvarsbevidsthed, servicemindset og god kommunikationsevne vægtes højt.
 • Gode kollegaer og sparringspartnere på byggepladsen

Vi tilbyder også:

 • En varieret hverdag med base på vores hovedkontor i Birkerød samt arbejde på byggepladser i Hovedstadsområdet og på Sjælland.
 • En innovativ virksomhed med humoristisk omgangstone
 • Gode muligheder for personlig, faglig og ledelsesmæssig udvikling gennem efteruddannelse og kurser.
 • Fokus på dit velbefindende

Vi forventer, at du:

 • Besidder gode lederegenskaber og skaber arbejdsglæde omkring dig.
 • Er uddannet indenfor VVS og eventuelt har en overbygning som ingeniør, maskinmester, VVS-tekniker/installatør eller lignende.
 • Har et godt købmandskab og evnen til at forhandle og indgå aftaler med både kunder og samarbejdspartnere.

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Vi ser frem til at høre fra dig!

Mød Andreas

"Som projektleder hos Poul Sejr Nielsen har jeg personligt oplevet, og sætter stor pris på, de mange fordele ved at være en del af denne virksomhed. For det første er efteruddannelse et vigtigt fokusområde, hvilket giver os mulighed for at følge med i den hurtige udvikling inden for VVS-branchen. Det er fantastisk at have muligheden for at lære mere.

Derudover er Poul Sejr Nielsen, som arbejdsplads innovativ, og det er vigtigt for mig, at vi, som minimum, er på niveau med de største virksomheder i branchen. Bæredygtighed er også en central del af vores identitet, hvilket man kan se i vores bæredygtighedsstrategi.

Et andet aspekt, jeg virkelig værdsætter, er friheden og fleksibiliteten i at planlægge min arbejdsdag, hvilket er en stor fordel, især for os med børn. Jeg har selv to børn og nyder, at jeg kan tilrettelægge min dag, så længe jeg opfylder mine arbejdsopgaver. Og ikke mindst er det en fornøjelse at have dygtige kollegaer og sparringspartnere, der støtter mig, når der opstår udfordringer på byggepladsen.

Hos Poul Sejr Nielsen oplever jeg, at vi har en utrolig flad struktur. Vi er ikke blot en del af et hierarki; vi bliver inddraget i beslutningsprocesserne og behandles lige i vores afdeling. Der er stor fokus på, hvordan vi har det, især på byggepladserne, hvor presset kan være stort. Det er betryggende at vide, at vores ledere, er der for os og opfordrer os til at tale, hvis presset bliver for meget".

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikentreprenør med dybe rødder i de gode håndværkertraditioner. Hos Poul Sejr Nielsen afleverer vi altid opgaverne, som vi selv gerne vil modtage dem. Kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører.

Vores tekniske kompetencer omfatter blandt andet VVS, EL, Ventilation, Solceller, Varmepumper, Fjernvarme og Tag & Facadearbejde.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

Ansøg nu

Vi har travlt, og vi søger derfor en projektleder til tiltrædelse snarest.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Send din ansøgning samt CV til Michael Madsen, på mma@psn.dk

Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Michael på mail eller på tlf. 20 30 50 22

Vi glæder os til at høre fra dig!

Michael Madsen - Poul Sejr Nielsen
Michael Madsen
Entreprisechef

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring