VVS-montør

Er du vores nye VVS-montør til fjernvarmeprojekter i Egedal, Herlev, Ballerup, Frederiksværk og omegnskommuner?

Drives du af at levere veludførte opgaver og sikre tilfredse kunder? Så kan dette være din næste store mulighed.

Hos Poul Sejr Nielsen søger vi en dygtig og serviceminded VVS-montør, der vil være en del af vores fjernvarmeteam. Vi arbejder på nogle af de mest ambitiøse fjernvarmeprojekter og har brug for en engageret montør til at hjælpe os med at bringe varmen til vores kunder i Egedal, Herlev, Ballerup, Frederiksværk og omegnskommuner.

Jobbeskrivelse

Som VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen vil du få ansvar for at udføre fjernvarmekonverteringer. Du vil være en vigtig del af vores team og få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og løsninger inden for fjernvarme.

Uanset om du har erfaring med fjernvarmekonverteringer, eller hvis du ønsker at lære mere om det, kan du være den person, vi søger.

Vi tilbyder

 • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
 • Et inspirerende og positivt arbejdsmiljø
 • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling
 • Egen specialindrettet servicebil samt tablet og telefon til rådighed for arbejdsbrug

Om dig

Vi forventer, at du er uddannet VVS-montør og har et gyldigt kørekort. Du skal være serviceminded og kvalitetsbevidst, med flair for at levere skarpe energiløsninger. Du skal have erfaring med VVS-installationer og fejlfinding. Din evne til at arbejde struktureret og have flere bolde i luften vil være afgørende for din succes i denne rolle.

Arbejdsmiljø

Hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi værdsætter frihed under ansvar. Vi tilbyder et inspirerende arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig både personligt og fagligt gennem efteruddannelse og kurser. Du vil arbejde sammen med erfarne kollegaer, som du kan lære af og udvikle dig sammen med.

Arbejdsområde og mødetid

Dit arbejdsområde vil være Egedal, Herlev, Ballerup, Frederiksværk og omegnskommuner. Mødetiden er kl. 07:00, hvor du starter din dag med at sikre, at vores kunder får den bedst mulige service og løsning.

Hos Poul Sejr Nielsen garanterer vi en dagligdag, hvor ikke to dage er ens. Vi glæder os til at modtage din ansøgning og lære dig bedre at kende!

Teamet

Michael Heramb - afdelingsleder fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
Oguzhan Öcal
Serviceleder, fjernvarme
Michael Heramb - afdelingsleder fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
Martin Møller
Servicekoordinator, fjernvarme

Interesseret? 
- Bliv kontaktet

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  VVS-montør fjernvarme | Stillingsopslag | Poul Sejr Nielsen A/S

  At være VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen

  Hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af et team med et godt sammenhold. Hos os er kvalitetsarbejde ikke kun noget, vi taler om – det er noget, vi udfører! Derfor afleverer vi altid opgaverne, som vi selv ville modtage dem, og vi forventer derfor, at du gerne går en ekstra mil for at sikre veludført arbejde og tilfredse kunder, ligesom vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt i udførelsen af dine arbejdsopgaver.

  Du bliver en del af en moderne og innovativ virksomhed med et inspirerende og positivt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Her er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød og Næstved. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL, VVS, ventilation og tag og facade, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  Lyder ovenstående som noget for dig?

  Send din ansøgning samt CV til Oguzhan, på onl@psn.dk

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Oguzhan på mail eller på tlf. 23 40 97 07

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring