VVS-montør til rammeaftalearbejder

Kunne du tænke dig at blive en del af Nordsjællands førende teknikhus? Så er det netop nu, du skal søge!

Vi kan tilbyde dig ansættelse i en virksomhed, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt, hvor dine kompetencer bliver sat i højsædet og hvor omgangstonen er uformel.

Brænder du for både store og komplekse VVS-installationer i større bygninger samt simple reparationer og forebyggende vedligeholdelse? Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en løsningsorienteret VVS-montør, til vores serviceteam, der beskæftiger sig med kommunale, stats- og erhvervsejendomme – eksempelvis svømmehaller, plejehjem, institutioner og større erhvervsbygninger. Du får en alsidig hverdag med en bred vifte af spændende drift- og vedligeholdelsesopgaver i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn.

Mange af dine opgaver vil foregå i bygninger i drift, og det er derfor vigtigt, at du – udover at levere skarpe kvalitetsløsninger – er god til at koordinere og forventningsafstemme med de daglige brugere af bygningerne. Du planlægger overvejende selvstændigt din dag via vores elektroniske kundehåndteringssystem 'Ordrestyring', men altid i naturligt samarbejde med din serviceleder.

Hos Poul Sejr Nielsen afleverer vi altid opgaverne, som vi selv gerne vil modtage dem. Kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører.

Vi søger dig, der:

 • Er uddannet VVS-montør
 • Taler og skriver dansk
 • Er løsningsorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst
 • Har godt humør og bidrager til en positiv kultur
 • Er pligtopfyldende og møder til tiden

 

Johnny Kreutzmann - Serviceleder VVS - Poul Sejr Nielsen
Johnny Kreutzmann
Serviceleder, VVS

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  At være VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen

  Som VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

  Du bliver en del af Serviceleder Johnny Kreutzmanns team bestående af 10 VVS-montører – et professionelt team med et godt sammenhold, hvor der er mulighed for sparring med både din serviceleder og dine kollegaer. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Vi forventer derfor, at du gerne går en ekstra mil for at sikre veludført arbejde og tilfredse kunder.

  Interesseret? - Det håber vi!

  Vi søger en VVS-montør til tiltrædelse snarest. Du får rådighed over specialindrettet servicebil samt tablet og telefon til rådighed for arbejdsbrug.

  Send din ansøgning samt kopi af uddannelsesbeviser til Johnny Kreutzmann på jk@psn.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat – så vent ikke for længe.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Johnny på mail eller tlf. 23 40 97 08.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Johnny Kreutzmann - Serviceleder VVS - Poul Sejr Nielsen
  Johnny Kreutzmann
  Serviceleder, VVS

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Tag & Facade - Birkerød
  Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
  Følg os
  Autoriseret Installatør
  Eliteleverandør
  Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
  VE-certificering
  ×
  Menu
  Ring