Vi søger VVS-servicetekniker...

...med interesse for eller kendskab til ventilation, teknisk drift og forebyggende vedligehold.

Vi tilbyder dig:

En alsidig hverdag med en bred vifte af spændende drift- og vedligeholdelsesopgaver i Nordsjælland, København og Storkøbenhavn. En del kørsel må forventes, så det er fordel at bo i ”vores” område. Du skal kunne planlægge din dag selvstændigt via vores elektroniske kundehåndteringssystem, dog i naturligt samarbejde med din servicekoordinator og din serviceleder.

Samarbejde og tillid er nøglen hos os

Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt, vi sætter dine kompetencer i højsædet og vi holder en uformel omgangstone. Tillid er en naturlig del af vores tilgang til hinanden.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn baseret på dine kvalifikationer, inklusive telefon, tablet og fuldt udstyret servicevogn. Du får et selvstændigt job med ansvar og stor frihed i hverdagen.

Kan du se dig selv hos os?

I vores travle serviceteam er vi engagerede i at sikre teknisk drift og løbende vedligeholdelse af både større og mindre installationer. Vi hjælper vores kunder med at holde vand- og energiforbrug nede ved at optimere anlæggenes ydeevne og samtidig mindske risikoen for overraskelser og dermed give tryghed til vores kunder. Det gælder både private kunder og erhvervskunder.

Vi leder efter en kandidat der:

  • Er uddannet VVS-montør med interesse for den mere tekniske del af faget
  • Har indsigt i indregulering, projektering, montage og vedligehold.
  • Er løsningsorienteret, serviceminded og kvalitetsbevidst medarbejder
  • har godt humør og bidrager til en positiv kultur
  • Er pligtopfyldende og møder til tiden
  • Taler og skriver dansk
  • Har kørekort

KMO, VE, fjernvarme og VENT-ordningscertifikat er en fordel

Hvem er vi?

Poul Sejr Nielsen er Nordsjællands førende teknikentreprenør med dybe rødder i de gode håndværkertraditioner. Vores tekniske kompetencer omfatter blandt andet VVS, EL, Ventilation, Solceller, Varmepumper, Fjernvarme og Tag & Facadearbejde.

Hos Poul Sejr Nielsen afleverer vi altid opgaverne, som vi selv gerne vil modtage dem. Kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge uanset køn, alder, etnisk baggrund, religion, handicap eller seksuel orientering.

Ansøg nu

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Bjarne Nilsson på +45 2340 9763, eller send din ansøgning direkte til bjn@psn.dk

Ansøgningsfrist: Vi venter gerne på den rette kandidat, og vi vil fjerne opslaget så snart personen er fundet.

Bjarne Nilsson - Serviceleder Ventilation - Poul Sejr Nielsen
Bjarne Nilsson
Serviceleder, Drift og vedligeholdelse

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring