Studentermedhjælper

Er du vores nye studentermedhjælper?

Har du lyst til at blive en del af succesen hos Poul Sejr Nielsen – Nordsjællands førende teknikhus? Som følge af en stigende succes vokser vores opgaver indenfor salg og marketing. Vi søger derfor en kreativ og struktureret studentermedhjælper, der ønsker at omsætte teori til praksis.

Som studentermedhjælper hos Poul Sejr Nielsen kommer du bl.a. til at udforme og opsætte annoncer til både online og offline medier, udarbejde grafisk materiale og sikre relevant og opdateret indhold på vores hjemmeside. Vi tilbyder en udviklende stilling på 15-20 timer ugentligt i et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der tages hensyn til travle eksamensperioder. Dog forventer vi, at du brænder for marketing og kommunikation og kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

Vi har 200 ansatte, hvoraf 25 er lærlinge, og vi har 100 servicebiler på vejene. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

Ansøg nu

Vi søger en studentermedhjælper til tiltrædelse snarest.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Send din motiverede ansøgning til marketingkoordinator, Timmy Riddertoft, på tir@psn.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan disse også rettes til Timmy Riddertoft på mail eller tlf. 31 63 44 31.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Timmy Riddertoft - Marketingkoordinator - Poul Sejr Nielsen
Timmy Riddertoft
Marketingkoordinator

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu
Vagttelefon
Ring