erhvervselektriker

Serviceelektriker til erhverv

Er du elektrikeren, der sætter en ære i god kundeservice og veludførte tekniske løsninger, og drømmer du om at arbejde hos større og mindre erhvervskunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn eller Sydsjælland og Næstved. Så er denne stilling lige noget for dig.

Som erhvervselektriker får du en alsidig hverdag med en bred vifte af spændende opgaver, herunder drift- og vedligeholdelsesopgaver. Fælles for dine opgaver er dog, at de kommer til at foregå hos vores erhvervskunder. Det er er derfor vigtigt, at du synes, det er spændende at arbejde i forskellige miljøer, og at du kan koordinere og begå dig i bygninger, hvor der ofte skal tages hensyn til brugerne.

Det er desuden en fordel, hvis du er god til at opbygge gode og tætte kunderelationer, da du ofte vil få et tæt samarbejde med driftslederen hos den pågældende kunde.

 

Vi søger dig, der:

 • Er uddannet elektriker
 • Har et gyldigt kørekort
 • Taler og skriver dansk
 • Sætter en ære i veludførte opgaver og gode kunderelationer
 • Er kompetent og pligtopfyldende
 • Har godt humør og bidrager til en positiv kultur


Arbejdsområde

Dit arbejdsområde vil være Nordsjælland og Storkøbenhavn eller Sydsjælland og Næstved.

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Service+ elektriker | Poul Sejr Nielsen

  At være elektriker hos Poul Sejr Nielsen

  Hos Poul Sejr Nielsen vil du indgå i et professionelt og dedikeret team med et godt sammenhold. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærekær overfor dit arbejde og går forrest for at udføre opgaver i højeste kvalitet. Sikkerhed og arbejdsmiljø prioriteres højt, og det forventes derfor, at du tager ansvar for dig selv og dine kollegaer.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød samt en afdeling i Næstved. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL, VVS, ventilation og blikkenslagerarbejder, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har en ambition om at have Danmarks førende og mest attraktive lærlingeakademi, da vi tror på at mange af vores fremtidige medarbejdere skabes internt i virksomheden.

  Er det dig, vi leder efter?

  Vi søger tre erhvervselektrikere til tiltrædelse snarest. Aflønning sker efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst.

  Lyder ovenstående interessant for dig – så tag fat i Servicechef, Martin Meisler eller Afdelingsleder Henrik Bryde Nielsen.

  Send din ansøgning, CV samt kopi af uddannelsesbeviser til Martin Meisler eller Henrik Bryde Nielsen. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart den rette kandidat er fundet – så vent ikke for længe.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Martin eller Henrik på mail eller på tlf.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Martin Rank Meisler - Servicechef EL - Poul Sejr Nielsen
  Martin Rank Meisler
  Servicechef, Birkerød
  Henrik Bryde Nielsen - Afdelingsleder Næstved - Poul Sejr Nielsen
  Henrik Bryde Nielsen
  Afdelingsleder, Næstved

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring