Projektleder

Er du vores nye projektleder?

Poul Sejr Nielsen søger en erfaren og løsningsorienteret projektleder til vores tværfaglige entrepriseteam med dygtige og engagerede medarbejdere indenfor VVS, EL, ventilation samt tag- og facadearbejder. Drives du af tilfredse kunder og af, at se projekterne lykkes – så kan det være dig, vi leder efter.

Som projektleder hos Poul Sejr Nielsen kommer du til at planlægge, rådgive og koordinere forskellige VVS-projekter for både offentlige og private kunder. Du kommer til at lede dine projekter fra start til slut, hvor du, sammen med vores entreprisechef, bliver ansvarlig for projektkalkulation, indkøb, forhandling med leverandører, styring af underentreprenører samt projektøkonomien. Herudover kommer du til at deltage i byggemøder samt statusmøder for projekterne hver 14. dag.

Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi med frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø – du bliver en del af en flad organisation med korte beslutningsveje. Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi forventer derfor, at du har et stærkt drive, er god til at forventningsafstemme, er ærekær og arbejder struktureret og målrettet for at levere projekter i højeste kvalitet. Vi forventer desuden, at du er ansvarsbevidst, serviceminded og sætter en ære i god kommunikation og formidling både internt i organisationen og eksternt i projektorganisationen.

Vi tilbyder:

  • En varieret hverdag, der tager udgangspunkt i vores hovedkontor i Birkerød samt vores byggepladser i Hovedstadsområdet og på Sjælland
  • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en humoristisk omgangstone og et positivt arbejdsmiljø
  • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig, faglig og ledelsesmæssig udvikling i form af efteruddannelse og kurser


Vi forventer, at du:

  • Er uddannet indenfor VVS og evt. har en overbygning som eks. ingeniør, maskinmester, VVS-tekniker/installatør eller lign.
  • Har 5-10 års erfaring med projektledelse indenfor VVS
  • Har god indsigt i byggelovgivning og Byggeriets Aftaleforhold f.eks. AB92, AB18 og Bygningsreglementet
  • Har gode lederegenskaber og forstår at skabe arbejdsglæde omkring dig
  • Har flair for godt købmandskab og kan forhandle og indgå aftale med både kunder og samarbejdspartnere
  • Er en teamplayer

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

Ansøg nu

Vi har travlt, og vi søger derfor en projektleder til tiltrædelse snarest.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Send din ansøgning samt CV til Per Palmquist, på pep@psn.dk

Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Per Palmquist på mail eller på tlf. 30 28 88 45.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Per Palmquist - Entreprisechef - Poul Sejr Nielsen
Per Palmquist
Entreprisechef

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu