VOGNVÆNGET

Teknikentreprise, EL, VVS og ventilation

Entrepriseform
Teknikentreprise
Fag
EL, VVS & ventilation
Kunde
Adserballe & Knudsen A/S
Bygherre
VIBO afd. 106
Ingeniør
DOMINIA A/S
Arkitekt
RUBOW arkitekter A/S
Periode
2017
Entreprisesum
21.000.000 kr.

Om projektet

Vognvænget er en del af boligorganisationen, VIBO, og er et boligbyggeri beliggende på Nørrebro. Byggeriet er opført i 1977 og er et tidstypisk betonelementbyggeri, skalmuret med røde mursten. Vognvænget består af i alt 15 opgange med i alt 234 lejligheder.

I forbindelse med totalrenoveringen har Poul Sejr Nielsen, som teknikentreprenør på projektet, varetaget udførelse af alle tekniske installationer, herunder VVS, EL og ventilation. Her har vores montører bl.a. varetaget udskiftningen af de eksisterende vand-, afløbs- og sanitære installationer. Ligeledes har vi installeret nye komfortventilationsanlæg samt udskiftet de eksisterende EL-installationer - herunder EL-tavler og porttelefonanlæg i alle boliger.

Beboerforhold

Som en væsentlig faktor har vores kompetente montører i denne sag taget særlig hensyn til beboerne i boligkomplekset. Det skyldes, at beboerne har boet i lejlighederne under hele renoveringsprojektet. Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at gøre den midlertidige tilstand mere tryg for beboerne, når vi renoverer i beboede bygninger. Vi er opmærksomme, og vi lytter til beboernes ønsker og ankepunkter. Vi formidler den løbende proces og dens betydning for beboernes dagligdag.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring