Torvegård

Hovedentreprise, VVS

Entrepriseform
Hovedentreprise
Fag
VVS
Kunde
FSB Gladsaxe
Bygherre
FA09
Ingeniør
Gaihede A/S
Periode
2019-2021
Entreprisesum
92.000.000 kr.

Om projektet

Torvegård er opført i 1957 og består af i alt 300 almene familieboliger. Bebyggelsen er en af FSB’s afdelinger i Gladsaxe, beliggende mellem grønne områder.

Som hovedentreprenør har Poul Sejr Nielsen haft til opgave at energirenovere Torvegård. Projektet bestod bl.a. af en opgradering af varmesystemet fra et 1-strengs- til et 2-strengsanlæg samt udskiftning af de eksisterende vand- og afløbsinstallationer i etageboligblokke og rækkehuse i et og to plan. Desuden er bebyggelsens varmecentraler og fjernvarmeledninger i krybekælder energirenoveret, ligesom brugsvandsinstallationer og fjernvarmeledninger i terræn er udskiftet. Herudover har vi varetaget miljø- og asbestsanering af krybekælder og rørinstallationer, ligesom vi har varetaget de- og genmontering af køkkener samt lagt nye gulve i stueplan på 1- og 2-plans boliger.

På dette projekt havde Poul Sejr Nielsen tilknyttet egen beboerkoordinator der, sammen med bygherre, varetog beboerhåndteringen. I den forbindelse varetog vi den praktiske del af beboerhåndteringen - dvs. udformning og koordinering af 3-ugers og 3-dages varslinger samt opsætning af nøglebokse til den enkelte beboers lejlighed. Desuden varetog vi alle andre former for informationsskrivelser til beboerne med henblik på generel information og med henblik på rydning af lejligheder, loft- og kælderrum. Vores montører har således haft den direkte beboerkontakt og har her fulgt Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem, hvilket bl.a. indebærer at:

 • Vores medarbejdere er hensynsfulde og høflige
 • Gulvene dækkes grundigt af, så beboernes gulve skånes
 • Der ryddes op, uanset om det er i en bolig, i arbejdsområdet, på stillads eller vej
 • Torvegård - Poul Sejr Nielsen A/S
 • Torvegård - Poul Sejr Nielsen A/S
 • Torvegård - Poul Sejr Nielsen A/S
 • Torvegård - Poul Sejr Nielsen A/S
 • Torvegård - Poul Sejr Nielsen A/S

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring