Tibberupparken

Hovedentreprise

Rolle
Hovedentreprenør
Bygherre
Boligselskabet Nordkysten
Periode
2017
Højde
Stuen - 5. sal
Entreprisesum
12 millioner kroner

Renovering af 8 boligblokke

I Tibberupparken bestod vores opgave bl.a. af udskiftning af alle kælderledninger samt vand og afløbinstallationer i 8 blokke. Som hovedentreprenør havde vi til ansvar at forregistrere og koordinere alle underenterpriser såsom tømrer, murer, maler.

Dertil stod vores blikkenslagere for en komplet udskiftning af taget på alle 8 boligblokke - svarende til 12.000 kvm. aluminium i fals.

FOKUS PÅ BEBOERNE
Som hovedentreprenør havde vi til ansvar at varetage alt beboerhåndtering, hvor vores montører er oplært i, og følger Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem .
 
Vi har god erfaring med et højt informationsniveau. Derfor afholder vi informationsmøder for beboerne, hvor projektets forløb gennemgåes. Dertil udarbejder vi informationsmateriale, mm. som blev ophængt i opgangene, så beboerne følte sig klædt på til det forestående arbejde.
 
Vores beboerkoordinator stod for at udarbejde og omdele varslinger. I dette projekt, bestod varslingerne af en informationsskrivelse samt 3-ugers og 3-dages varsling.  Det er vores erfaring at processen lettes ved at benytte nøglebokse i de enkelte opgange, så vores montører nemt har adgang til boligerne.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring