Stubberupgård

Fagentreprise, VVS & blikkenslagerarbejde

Entrepriseform
Fagentreprise
Fag
VVS & blikkenslagerarbejde
Kunde
Jakon A/S
Bygherre
Københavns Kommune
Ingeniør
EKJ Rådgivende Ingeniører A/S
Arkitekt
Leth & Gori
Periode
2019-2021
Entreprisesum
9.950.000 kr.

Om projektet

Stubberupgård er et botilbud for sindslidende borgere under Københavns Kommune. Botilbuddet har plads til 44 beboere og er beliggende i naturskønne omgivelser ved Borup.

Projektet omhandler henholdsvis et nybyggeri og en helhedsrenovering opdelt i to etaper. Etape 1 omfatter opførelsen af 16 nye boliger samt fællesfaciliteter i sammenhæng med det eksisterende maskinhus. Den efterfølgende etape 2 omfatter renovering og modernisering af gårdanlæggets hovedhus og øvrige eksisterende bygninger, som i fremtiden vil omfatte 30 boliger med tilhørende fællesrum og fællesfaciliteter. I forbindelse med projektet har Poul Sejr Nielsen varetaget fagentrepriserne indenfor VVS- og blikkenslagerarbejder.

VVS-arbejder

Indenfor VVS har vores montører bl.a. varetaget de traditionelle VVS-installationer såsom afløbs-, sanitets-, vand- og varmeinstallationer. Herudover er der etableret et 170 kW stort jordvarmeanlæg med tilhørende 8.000 m nedgravet jordvarmeslange. Stubberupgård har tidligere været opvarmet med to store oliefyr med et stort olieforbrug som følge. Således opnås der, med det nye jordvarmeanlæg, store besparelser på både CO2-udledning og økonomi. I dette tilfælde vil tilbagebetalingstiden på anlægsomkostningerne være 3-4 år.

Blikkenslagerarbejder

I forbindelse med renoveringen af Stubberupgårds bevaringsværdige hovedbygning har vores blikkenslagere lagt et nyt, flot naturskifertag. Herudover er samtlige tagrender, nedløb og inddækninger blevet udskiftet, ligesom husets gamle tårne er blevet zinkbeklædt. Alle tagrender, nedløb og zinkinddækninger er produceret på vores eget 1.000 kvm store værksted.

 • Stubberupgård - Poul Sejr Nielsen
 • Stubberupgård - Poul Sejr Nielsen
 • Stubberupgård - Poul Sejr Nielsen

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring