Skoleparken

Storentreprise, VVS, ventilation & blikkenslagerarbejde

Entrepriseform
Storentreprise
Fag
VVS, ventilation & blikkenslagerarbejde
Kunde
Adserballe & Knudsen A/S
Bygherre
Boligselskabet Nordsjælland
Ingeniør
Rambøll A/S
Arkitekt
Rambøll A/S
Periode
2016-2018
Entreprisesum
42.000.000 kr.

Om projektet

Skoleparken er et alment boligområde beliggende i Hillerød. Bebyggelsen er opført i 1959-1967 og består af ni boligblokke med i alt 426 lejligheder.

De 50 år gamle boligblokke er blevet energirenoveret med nye facader, tage, køkkener, badeværelser og installationer. Energirenoveringen blev igangsat for bl.a. at opdatere varmesystemet i bebyggelsen, så ønsket om fremtidig fjernvarmeforsyning som lavtemperatur kunne imødekommes.

I Skoleparken har Poul Sejr Nielsen varetaget VVS-, ventilations- og blikkenslagerarbejder. Indenfor VVS har vores montører bl.a. haft til ansvar at renovere alle teknikrum, at udskifte alle VVS-installationer samt at opsætte nye energimålere. Bebyggelsens varmecentraler var af ældre dato, hvorfor disse er blevet energirenoveret og opdateret. Desuden er alle varme- og brugsvandsinstallationer samt alle fjenvarmeledninger i både terræn og krybekælder blevet udskiftet.

Indenfor ventilation er der etableret komfortventilationsanlæg i samtlige lejligheder, hvilket bidrager til et godt indeklima og en øget komfort. Herudover har vores blikkenslagere bl.a. varetaget udskiftning af alle tagrender, nedløb og taghætter, ligesom bebyggelsens nye indgangspartier er blevet beklædt med falset antracit zink.

Idet lejlighederne har været beboede under renoveringsprojektet, har vores montører taget særligt hensyn til boligområdets beboere. Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at gøre den midlertidige renoveringstilstand mere tryg for beboerne. I den forbindelse lytter vores montører til beboernes ønsker, informerer om det forestående arbejde, ligesom de følger Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem.

 • Skoleparken Hillerød
 • Skoleparken Hillerød
 • Skoleparken Hillerød
 • Skoleparken Hillerød
 • Skoleparken Hillerød
 • Skoleparken Hillerød - Blikkenslager
 • Skoleparken Hillerød

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring