Refsnæsgård

Hovedentreprise, VVS

Entrepriseform
Hovedentreprise
Fag
VVS
Bygherre
A/B Refsnæsgård
Periode
2016-2017
Entreprisesum
3.000.000 kr.

Om projektet

I forbindelse med renoveringen af beboede lejemål i 5 etager har Poul Sejr Nielsen varetaget hovedentreprisen.

Vores opgave bestod bl.a. i at foretage udboring af gamle faldstammer samt etablere nye installationer i gamle skabe. Dertil har vi demonteret de eksisterende vand- og afløbsinstallationer samt etableret nye installationer og interimsvarme. Ligeledes har vi etableret nye støbejernsrør i gamle skakte, som var placeret i lejlighedernes køkkener.

I forbindelse med projektet har Poul Sejr Nielsen forestået afdækning samt etablering af nye kælderledninger. Som hovedentreprenør forestod vi forregistrering samt koordinering af bygningsarbejder såsom tømrer, murer og maler samt nedrivning og asbestsanering.

Beboerhåndtering i centrum

Som hovedentreprenør har Poul Sejr Nielsen varetaget al beboerhåndtering. En væsentlig faktor, når vi renoverer i beboede ejendomme, er information. Derfor har vi sørget for at udsende informationsskrivelser, når der var behov. Dertil havde vi egen tilknyttede beboerkoordinator, der i et aftalt tidsrum kunne træffes på byggepladsen, så beboerne havde mulighed for at få besvaret evt. spørgsmål.

Ydermere forestod vi 3-ugers og 3-dages varslinger, ligesom vores beboerkoordinator opsatte postkasser, som beboerne kunne aflevere deres nøgler i, når det passede i deres hverdag. For at vores sikre vores montører nem adgang til de enkelte lejligheder, opsatte vi nøglebokse i de enkelte opgange.

Idet lejlighederne var beboede under renoveringsprojektet, har vores montører taget særligt hensyn til beboerne. Her har de fulgt Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem, som bl.a. indebærer at:

  • Vores medarbejdere er hensynsfulde og høflige
  • Gulvene dækkes grundigt af, så beboernes gulve skånes
  • Der ryddes op, uanset om det er i en bolig, i arbejdsområdet, på stillads eller vej

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring