Amager Fælled Skole

Fagentreprise

Kategori
VVS-entreprise
Kunde
Amager Fælled Skole
Bygherre
Byggeri København
Rådgiver
Nøhr & Sigsgaard A/S
Periode
2018-2020
Entreprisesum
10 millioner kr.

Om projektet

Amager Fælled Skole skal helhedsrenoveres, hvormed skolen udvides fra tre til fire spor. På nuværende tidspunkt har skolen et bruttoetageareal på ca. 11.600 m2. Med renoveringen kapacitetsudvides skolen med 3.350 m2, som dækker over bruttoarealet af en ny toetages bygning og det nye udeareal på terræn. Udvidelsen får også betydning for ”Fremtidens Fritidstilbud”, da der etableres 180 nye fritidspladser til byens børn

Hos Poul Sejr Nielsen har vi fået tildelt VVS-entreprisen på Amager Fælled Skole, hvor vi har til opgave at foretage en renovering af de eksisterende skolebygninger. Skolen består af to sammenlagte skole – Nordskolen, som blev opført i 1910 og Sydskolen, der blev opført i 1917. Det interessante ved de to bygninger er, at de er bevaringsværdige, hvilket stiller store krav til vores medarbejdere. Hos Poul Sejr Nilsen ved vi, at vores medarbejdere tager hånd om disse bygninger med stor respekt. Deres nytænkning og erfaring er med til at skabe de helt rigtige rammer for renoveringen af de to skolebygninger.

NYE FACILITETER TIL AMAGER FÆLLED SKOLE

På Amager Fælled Skole består vores arbejde i at demontere de eksisterende vand- og varmeinstallationer for derefter at genetablere installationerne og tilpasse anlæggene til skolebygningerne. Vores montører har også til opgave at montere nye afløb, sanitet samt gasinstallationer i klasselokalerne. Helhedsrenoveringen, som skal foregå indvendig og udvendig, skal sikre de bedste forudsætninger for læring og aktivitet på skolen. Med renoveringen sker der en modernisering af undervisningsfaciliteterne, som kan række mange år ud i fremtiden.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at kunne være en del af helhedsrenoveringen, som udspiller sig fra december 2018 til september 2020. I første omgang er det Nordskolen, som skal ombygges og renoveres. Herefter fortsætter vi vores arbejde på Sydskolen, og den nye bygning opføres.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu