Projekt: væk fra vejen 
- ind til kunden

Siden august 2019 har Poul Sejr Nielsens VVS-serviceafdeling været i gang med projekt: væk fra vejen og ind til kunden. Formålet er at fjerne unødig spild i hverdagen.

Vejen til målet

Projektet ”Væk fra vejen og ind til kunden”  involverer både montører, teknikere, lærlinge og ledelse. Formålet med projektet er at fjerne unødvendige kørsler i dagligdagen. Vi har sat en ambitiøs målsætning om at reducere antallet af grossistbesøg (2018) med 50% inden udgangen af 2020. En 50% reduktion giver bedre bundlinje for både miljøet, vores kunder og os som virksomhed. Derudover bidrager reduktionen til højere trivsel hos vores montører, da de oplever færre spildtimer på landevejen.

Vejen til målet nås bl.a. ved at strukturere og ensrette vores servicevogne. Struktureringen sikrer at alle har det fornødne overblik over de ca. 300 mest solgte VVS komponenter. Et andet vigtigt punkt for at nå målet er ved at uddanne. Uddannelse kan dog ikke stå alene. Det er derfor vigtigt løbende at følge op på at systemet overholdes.

Vi er godt på vej og har allerede ramt vores målsætning i to kalenderuger allerede her i uge 9, 2020

Kursus - Væk fra vejen - Poul Sejr Nielsen
Kursus - Væk fra vejen - Poul Sejr Nielsen


Fokus på
medarbejderudvikling

Vores medarbejderes udvikling er vigtig for os. For når de vokser, vokser vi. Hos Poul Sejr Nielsen tilbyder vi vores medarbejdere kurser og opkvalificering. Vores holdning er, at viden er vigtigt. Samtidig har vi en ambition om altid at være med, der hvor det gælder. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere hele tiden udvikler sig samt tilegner sig den nyeste viden.

Medarbejderudvikling - Poul Sejr Nielsen
Kultur - Poul Sejr Nielsen

Højt til loftet

Hos Poul Sejr Nielsen er der højt til loftet. Vores værdigrundlag er basis for den kultur, vi har udviklet gennem mere end 60 år.

Vi har respekt for hinanden og hinandens arbejde
Vi har viljen til at løse enhver opgave til aftalt tid og kvalitet
Vi kan samarbejde på tværs af organisation og faggrænser
Vi er professionelle i måden, vi agerer på over for vores kunder og samarbejdspartnere
 

Hos Poul Sejr Nielsen er kvalitet ikke kun noget, vi siger. Det er noget, vi udfører.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring