Poul Sejr Nielsen tildelt teknikentreprise i renovering af PFA

Den 28.000 kvadratmeter store ikoniske bygning bliver totalrenoveret indvendigt og alle tekniske installationer udskiftes. Der etableres en ny forbindelsesbro mellem de to bygninger samt en ny sportshal, auditorie og storkøkken.

Der er lagt op til et tæt og tidligt samarbejde omkring projektet med hovedentreprenør Adserballe & Knudsen. Parterne prioriterer at skabe et tidligt samarbejde, for derved at levere det bedste produkt til bygherren og sikre en optimal byggeproces.

Teknikentreprise til 100 millioner kr. stiller store krav

Renoveringen af PFA er Poul Sejr Nielsens største teknikentreprise til dato. Sagen er kompliceret, da den ikke blot indeholder teknikfagene el- og vvs. Teknikentreprisen indeholder også de tekniske discipliner køling, ventilation, IT-infrastruktur, CTS, ABA, sikring, adgangskontrol samt videoovervågning. Det stiller store krav til os som teknikentreprenør og vores interne samarbejde. Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring i at håndtere det tværfaglige samarbejde. Vi er kollegaer på tværs af fagområder. Vores størrelse gør at vi kender hinanden og hinandens kompetencer.  Vi kan håndtere samarbejdet, fordi vi kender hinanden – og taler med hinanden. Vi er ikke større end, at alle faggrupper taler sammen, og det er netop dét, som sikrer vores kunder sparet tid, færre processer og bedre økonomi.

 

 

Læs mere om vores entrepriser

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring