Ny medarbejder - ventilation - Poul Sejr Nielsen

Vi styrker ventilationsafdelingen

Hos Poul Sejr Nielsen har vi netop styrket vores afdeling for ventilation. Det sker med tilførslen af nye stærke kompetencer. Der er kommet stort fokus på den grønne omstilling på tværs af alle brancher de senere år, og her spiller ventilation en stadig vigtigere rolle i arbejdet med at energioptimere bygninger. Det mærker de hos Poul Sejr Nielsen, der i mere end 60 år har haft en dedikeret ventilationsafdeling.

Ventilation udgør en markant del af bygningers samlede energiforbrug, og derfor er der stor interesse for at optimere anlæggene på hele Sjælland. Samtidig er der også i stigende grad kommet fokus på indeklima og arbejdsmiljø, hvor ventilation spiller en vigtig rolle.


Tre nye medarbejdere

For at imødekomme den stigende efterspørgsel har Poul Sejr Nielsen fra årsskiftet ansat tre nye medarbejdere til ventilationsafdelingen, der i forvejen tæller 10 mand, til at løfte kapaciteten og styrke kompetencerne.

- Vi ser et rigtig interessant marked, når det handler om ventilation og de muligheder, der ligger inden for grønne løsninger og energioptimering. Den grønne dagsorden fylder på tværs af alle vores teknikkompetencer hos Poul Sejr Nielsen, og der er ingen tvivl om, at ventilation er et område, der i stigende grad bliver prioriteret. Vi mærker det i antallet af opgaver, og derfor mander vi nu op med nye stærke kompetencer, siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen.


Effektiv drift og energioptimering

Hos Poul Sejr Nielsen har man de seneste år fra både privat-, offentlige- og erhvervskunder oplevet en generel stærk udvikling i markedet for grønne løsninger. Samtidig er der kommet skærpede minimumskrav til en lang række bygningers energieffektivitet, det gælder f.eks. varmeanlæg, ventilation, køling, tag. Det stiller større krav til at tænke energi ind fra begyndelsen - både ved nybyg og renovering - forklarer Michael Madsen.

- Et ventilationsanlæg kræver service og kontrol regelmæssigt, ellers kan det blive dyrt i drift og være skyld i mange ekstraomkostninger. 10 til 30 procent af bygningers elforbrug går nemlig til ventilation. Til gengæld er der omvendt også et stort besparelsespotentiale at hente her. Både når det gælder økonomien, energiforbruget, indeklimaet med rette temperaturer, luftfugtighed og komfort, siger han og fortsætter:

- For mange virksomheder er det ofte ikke nødvendigt at udskifte hele ventilationsanlægget for at opnå fordelene. Der er gode muligheder for at energioptimere ved at renovere ventilationsanlægget, der alt sammen bidrager positivt til en effektiv drift og energioptimering.

Poul Sejr Nielsen tæller i dag 190 medarbejdere og 80 servicebiler. Kompetencerne hos teknikhuset Poul Sejr Nielsen omfatter blandt andet vvs, el, ventilation, køl, fjernvarme, energioptimering samt blikkenslagerarbejde, der alle er samlet under ét tag. 

Du kan også læse om nyheden lige her

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring