Øger omsætning i investeringsår

Styrkede serviceafdelinger, nyt materiel og et nyt showroom smitter positivt af på årsresultatet hos Nordsjællands førende teknikhus

Rustet til fremtiden

Efter en årrække med fuldt tryk på vækstmotoren har teknikhuset Poul Sejr Nielsen i det forgangne regnskabsår fokuseret på at ruste virksomheden til fremtiden og ændrede kundebehov og efterspørgsel.

Det har betydet øgede investeringer i form af nyansættelser i afdelingerne EL, VVS og ventilation, et nyt digitalt kundehenvendelsessystem samt påbegyndte investeringer til specialindretning af alle servicevogne med et større optimeret varesortiment og mere effektiv forsyningslogistik.

Samtidig har Poul Sejr Nielsen opført et nyt kunderettet showroom med mulighed for personlig kunderådgivning, efter virksomheden sidste år indgik et nyt samarbejde med HusCompagniet.

Samlet løfter Poul Sejr Nielsen omsætningen med mere end 60 millioner kroner til 275 millioner i 2019 mod 213 millioner året før, mens blandt andet øgede investeringer betyder, at årsresultatet lander på 5,1 millioner kroner før skat mod 12,3 millioner i 2018.

"Året har været præget af, at vi har rustet virksomheden til fremtiden, hvor vi på sigt ønsker at tage endnu større markedsandele inden for EL- og VVS-service, energioptimering og ventilation. Vi har derfor foretaget de nødvendige investeringer og gearet vores forretning således, at vi kan tilpasse vores ydelser til kundernes behov og fremtidens løsninger"

 - siger Michael Madsen, administrerende direktør i Poul Sejr Nielsen, og fortsætter:

"Samlet smitter investeringerne i de enkelte selskaber af på årsresultatet for koncernen. Vi havde ønsket et bedre resultat, men glæder os samtidig over, at vi ser markant fremgang i omsætningen, der vidner om, at vi er på vej ind i en ny fase, hvor fundamentet for forretningen står stærkt". 

Tro på grøn omstilling efter corona

I 2019 er det lykkedes Poul Sejr Nielsen at vinde flere store rammeaftaler. Samtidig viser de første måneder af 2020 stabilitet trods corona-krisen.

"Vi navigerer i et marked, hvor det langsigtede perspektiv på visse områder er behæftet med usikkerhed som følge af corona-krisen. Vi er dog fortrøstningsfulde, fordi vi kan se, at vi i de seneste måneder på trods af krisen har formået at holde en acceptabel kadence, samt at ordrebogen for de kommende måneder fortsat ser stabil ud"

siger Michael Madsen og fortsætter:

"Samtidig har flere af vores prioriterede investeringer allerede vist positive takter, hvilket er tilfredsstillende. Slutteligt har vi en forventning til, at fremrykningen af grønne investeringer til at stimulere økonomien efter corona vil fremme efterspørgsel på energirenoveringer af boliger og bygninger, hvor vi traditionelt er stærke".

Poul Sejr Nielsen tæller i dag mere end 200 medarbejdere og 90 servicebiler. Kompetencerne hos teknikhuset Poul Sejr Nielsen omfatter blandt andet EL, VVS, ventilation, køl, fjernvarme, energioptimering samt blikkenslagerarbejde, der alle er samlet under ét tag.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring